Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Cnc-operatör med ledaregenskaper sökes till Saab Avionics Systems job in Jönköping at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Cnc-operatör med ledaregenskaper sökes till Saab Avionics Systems på Uniflex

Cnc-operatör med ledaregenskaper sökes till Saab Avionics Systems

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Att vara delaktig vid tillverkning av precisionsbearbetande komponenter, främst till flygindustrin och försvarsindustrin. Arbetsuppgifter: Som cnc operatör kommer du att arbeta med CNC-styrda maskiner. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Ditt arbete utförs självständigt men du kommer vara en del av en grupp med erfarna och kunniga medarbetare. Arbetet är förlagt på dagtid, men skiftgång kommer att förekomma.

Personliga egenskaper
Till rollen som cnc operatör söker vi framförallt dig som är en engagerad och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med andra människor. Vi söker en person som har ledaregenskaper och utvecklings potential. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av CNC-svarvning/Mill Turn, monteringsarbeten och maskinprogrammering. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av Okuma styrsystem samt Fanuc. Du har lätt att kommunicera och trivs med att samarbeta med andra människor. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och har god planeringsförmåga. Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt. Vi söker en person som inom en framtid kommer kunna ta ansvar och leda ett team, du har god samarbetsförmåga och är kunnig inom ditt ansvarsområde. Vad du blir en del av: I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics, Combitech och Vricon, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK. Vill du vara med och stötta vårt arbete med teknik i framkant? Då är du välkommen till Saab Avionics Systems. Inom Saab arbetar vi ständigt med att utveckla befintlig och ny teknik för att tillmötesgå kundens behov. Vi arbetar löpande med att utveckla vår kompetens. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och så kommer det alltid att vara, samtidigt ställer vi höga krav då vår ambition är att leverera produkter och system av högsta kvalité. Vi söker därför engagerade och motiverade medarbetare med hög grad av affärsmässighet och som är målinriktade. Vi ställer stor vikt vid att skapa förtroende både internt gentemot varandra men också gentemot våra kunder. Vi söker medarbetare som vill arbeta i en miljö som kännetecknas av kunskap, förtroende och vilja.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Cnc-operatör med ledaregenskaper sökes till Saab Avionics Systems
Uniflex Jönköping Heltid
Produktionsplanerare till Recticel
ValueOne Jönköpings län - Gislaved Heltidsanställd
Ej angett
Handläggare till spännande uppdrag i Jönköping
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54015