Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC-operatör jobb i Örebro på Rätt Bemanning & Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC-operatör på Rätt Bemanning & Rekrytering

CNC-operatör

Rätt Bemanning & Rekrytering Örebro, Örebro län Heltid
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt team med diverse kompetenser. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetet som CNC-operatör. Du kan programmera och verktygskompensera i de vanligaste styrsystemen. Ritningsläsning och kontrollmätning skall du behärska obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Du kommer att jobba som CNC-operatör mest mot fräs-sidan. Du kommer även att arbeta med programmering och beredning i maskinernas styrsystem. Finns det kunskaper i CAD/CAM-program är detta ett plus. Givetvis finns stöttning och tätt samarbete med kollegor för problemlösning av diverse händelser i produktion.

Din profil
Vill du jobba med ett omväxlande arbete med inriktning på fräs, så skicka in din ansökan redan idag. Du kan antingen registrera dig på vår hemsida eller maila ditt CV på [ Email address blocked ] . Har du inget färdigt CV, maila några rader om dig själv och vad du arbetat med tidigare. Vi behandlar din ansökan helt konfidentiellt och lämnar inte några uppgifter vidare utan ditt godkännande.

Om företaget
Vi berättar mer om vår kund vid en intervju.

Om oss
Som konsult hos oss på RÄTT är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter och är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning, rekrytering eller interimsuppdrag inom såväl privat som offentlig sektor.

 

Rekommenderade jobb

CNC-operatör
Rätt Bemanning & Rekrytering Örebro Heltid
CNC-operatör svarv och fräs
Rätt Bemanning & Rekrytering Stockholm Heltidsanställd
CNC-operatör till internationellt företag
Lernia Kramfors Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 115