Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CNC - operatörer till kund i Söderort jobb i Stockholm på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CNC - operatörer till kund i Söderort på Lernia

CNC - operatörer till kund i Söderort

Lernia Stockholm, Stockholms län Heltid


Om företaget

Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och  tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom de finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärade och finmekanisk bearbetning  så ställs det höga krav på kvalité och funktion.

Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, de är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge dom de bästa förutsättningarna för att växa. Det är en bra sammanhållning i teamet och stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigeringar i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- KontrollmätaFormell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

  • Placeringsort: Tyresö
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dag/Kväll - Skiftarbete kan förekomma.
  • Tillträde: Augusti
  • Anställningsform: Visstidsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia men med goda chanser till att gå över och bli fastanställd hos kund 


Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

CNC - operatörer till kund i Söderort
Lernia Stockholm Heltid
Nu söker vi erfarna CNC-operatörer till Överum!
Lernia Västervik Heltidsanställd
Vi söker en CNC - Operatör till Hultins i Malå
Lernia Malå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 167764