Jobbet CNC - Operatör sökes till Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CNC - Operatör sökes till Västerås publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba inom produktion där du fyller en viktig funktion som svarvare?
Värdesätter du kunder och säkerthet högt? Då kan detta jobb som CNC-operatör hos våran kund vara någonting för dig!

Information om uppdraget:

Som CNC-operatör fyller du en viktig funktion i produktionen där du sätter både kunden och säkerheten högt.
Jobbet som svarvare innebär att du gör egna program utifrån ritningar, då du ansvarar för att produkten uppfyller alla krav enligt ritningsspecifikationen.
Som operatör för 5-axlig bearbetning utför du ställen samt mäter produkter och korrigerar dessa så måtten blir bra.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en CNC-utbildning och har relevant arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin. Vana av att arbeta med säkerheten främst, hantera datorer och erfarenhet från ritningsläsning är en fördel. Du talar och skriver svenska utan problem och kunskaper i engelska är meriterande.

Du har ett stort tekniskt intresse som du, tillsammans med ditt driv och ditt tålamod, använder för att utveckla både dig själv och kundens produktion. Du förstår vikten av att samarbeta och hjälpa andra för att kunna leverera produkter i tid.
Du bidrar till en god stämning i teamet, visar ett genuint engagemang för dina arbetsuppgifter och har flexibiliteten att hoppa in där du som mest behövs för stunden.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49739

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till