SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
CNC – operatör sökes på heltid med start omgående! på StudentConsulting

CNC – operatör sökes på heltid med start omgående!

StudentConsulting Vellinge, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Nu söker vi dig som gillar att ha många bollar i luften! Är du stresstålig och har erfarenhet av att hantera CNC – fräs? Då kan vi ha jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund Ekovent grundades för cirka 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Deras produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är cirka 70 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära hantering av maskinen Homag Centateq n-700. Andra arbetsuppgifter som förekommer är rengöring, service och underhåll av maskiner. Det ingår även en del dammsugning, då du arbetar med ett material som gör att det lätt blir en dammig miljö. Vidare kommer du använda dig av olika program så som Cut Rite. Programmet kommer du att få lära dig under tidens gång och är inget som du behöver ha kunskaper i tidigare.

Arbetet är förlagt på dagtid 07:00-15:55, måndag till fredag. Skiftarbete förekommer vid hög belastning, vanligtvis 2-skift.
Du kommer att få en upplärningsperiod med en erfaren person innan du blir självgående, det finns alltid en maskinansvarig tillgänglig att kontakta med frågor.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

-Truckkort med behörigheterna A1 – A4. Samt B1 – B4.
-Traverskort.
-Erfarenhet av att köra maskinen sedan tidigare. Cirka 1 – 2 års erfarenhet.
-Stresstålig.

Det finns möjlighet att starta omgående och tjänsten är långvarig. Om du inte har möjlighet att starta omgående, är du fortfarande relevant för tjänsten.

Stämmer detta in på dig? Vi går igenom urvalet löpande så sök tjänsten redan idag!

Sökord: CNC - operatör, Heltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 71019