Jobbet Cloud Solution Architect till Sogeti Luleå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Cloud Solution Architect till Sogeti Luleå publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig som har den mycket breda tekniska kompetens som krävs för att kunna förstå våra kunders befintliga IT-landskap och system; både vilka möjligheter de erbjuder och vilka begränsningar de har. Du ska ha en god övergripande förståelse för teknologi och se hur gårdagens teknologival påverkar morgondagens förmågor. Vill du vara med och förflytta stora företag ut i molnet med allt vad det innebär har vi uppdragen för dig.


Har du arbetet med Molnteknologi som Microsoft Azure, AWS, Google Cloud Platform eller kanske OpenShift tveka inte att slå mig en signal.


Då dina uppdrag kommer med största sannolikhet vara hos de stora organisationer som är våra kunder behöver du ha driv, engagemang och god förmåga att analysera komplexa frågeställningar


I de roller som du kan ta hos våra kunder kan du behöva förhålla dig till komplexa interna politiska strukturer och vi söker dig som kan hantera dessa på ett pedagogiskt sätt och med fingertoppskänslan hos en IT-diplomat. I slutändan är det dina kunskaper och din förmåga att ta fram och kommunisera rätt lösning som hjälper kunden möta sina behov och lyckas i sina projekt.


På Sogeti förväntar vi oss en hög nivå på såväl personliga egenskaper, teknisk kompetens samt verksamhetsförståelse. Vi stöder dig genom utbildning och vårt omfattande kompetensnätverk.


Vi ser det som meriterande om du arbetat ett par år i en liknande roll och du har struktur och metodik klar för dig.


En mycket god kommunikationsförmåga, du behärskar både svenska och engelska i tal så väl som skrift.


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Product & Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 26 000 kunniga kollegor i 15 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

11864

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till