Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Cloud Engineer till Phoniro i Norrköping jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Cloud Engineer till Phoniro i Norrköping på Randstad AB

Cloud Engineer till Phoniro i Norrköping

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du en passion för CloudOps och IT-infrastruktur och vill jobba i ett ledande företag inom välfärdsteknik och e-hälsa? Är det viktigt för dig att göra världen lite bättre och kittlande att få vara med och hjälpa människor att få ett tryggare liv? 

Phoniro söker nu efter fler passionerade Cloud-folk som blir en viktig del av vår utvecklingsavdelning som idag består av ca 30 personer med ett brett spektrum av kompetenser på våra kontor i Norrköping och Halmstad.


ansvarsområde.

Som Cloud Engineer kommer du och ditt team att arbeta tvärfunktionellt med övriga team inom avdelningen och engagera dig aktivt i Phoniros vision om att leverera molnbaserade tjänster till våra kunder globalt. Du kommer att arbeta i en agil organisation med högt i tak som premierar att du fattar autonoma beslut inom ditt expertområde. Teammedlemmarna är öppna och resultatorienterade, stöttar alltid varandra och arbetar för att nå Phoniros gemensamma mål. Här är alla är viktiga för att nå framgång. 
 
Du kommer att arbeta proaktivt med att utveckla och automatisera molnbaserade systemlösningar som möjliggör en automatiserad och framtidssäker leverans. I rollen ingår också ett nära samarbete med våra kunder och dina teammedlemmar för att utföra teknisk felsökning och maintenance på befintliga miljöer. Våra lösningar är en viktig del av våra kunders och användares vardag, vilket kräver hög grad av kvalitet och leveranssäkerhet. Detta stöds till viss del av schemalagda jourtjänster dygnet runt och CI/CD-pipelines för effektiv distribution. Hör av dig om du vill veta mer detaljer!


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att arbeta med IT-infrastruktur. Vi tror också att du har en relevant högskole- eller högskoleexamen, men detta är inte ett krav om du har motsvarande arbetslivserfarenhet.
 
För att passa rollen som Cloud Engineer hos oss bör du till exempel ha (men inte nödvändigtvis inte alla):  
  • en passion för CloudOps samt är en positiv och utåtriktad lagspelare som älskar att arbeta med människor, teknik och organisationer
  •  erfarenhet av containeriserade leveranser som Docker, samt kunskap inom Linux, IIS, SQL Server, AD etc
  • erfarenhet av MS Azure eller andra molnbaserade tekniska lösningar
  • ett intresse av att automatisera allt med erfarenheter i PowerShell, gärna med kunskaper även inom .Net och C#
  • erfarenhet av nätverk och brandväggskomponenter som Express Route, Forced Tunneling, Application Gateways och Load Balancers
Som sökande är det ett plus om du:
  • vill vara en bred spelare i vår leverans, som innebär förfining av våra befintliga systemlösningar och skapandet av nya automatiserade lösningar
  • har erfarenhet av säkerhetslösningar i komplexa IT -miljöer, dvs certifikat, 2F och SAML 
  • har relevanta certifieringar i Microsoft-miljöer 
  • MS SQL-server systemadministration 
  • har bakgrund som systemutvecklare
Svenska är obligatoriskt för denna roll och eftersom engelska är vårt koncernspråk förväntar vi oss att du kan tala, läsa och skriva fritt på båda språken.

Vem är du?
För att passa rollen är du en positiv och driven lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Du är också nyfiken och gillar att arbeta i team för att nå uppsatta mål. Du arbetar smart och satsar hellre på att inte göra samma sak två gånger, dvs automatisera mera är ett givet motto. Du har ett stort intresse för ny teknik och vad den kan göra för våra kunder.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Phoniro med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365474