Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kylingenjör till Norrtälje jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kylingenjör till Norrtälje på Poolia

Kylingenjör till Norrtälje

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

I din roll som Kylingenjör ansvarar du för att designa och dimensionera HVAC (Heat Ventilation Aircondition) på MCCs produktlinjer för fordon Off-Road. Tjänsten går ut på att kunna förstå hur yttre miljö och maskinens konstruktion påverkar förarmiljön när det gäller temperaturen i hytten på tex en grävmaskin. Vi söker dig som kan räkna på och sätta ihop rätt paket när det gäller kyl- och värmehanteringssystem och luftflöde för att lösa kundens önskemål. Oavsett om maskinen körs i Alaska eller Sahara.

Tjänsten är en fast anställning på heltid med placering Norrtälje. Välkommen med din ansökan redan idag!Om tjänsten
Du utvecklar och analyserar systemspecifikationerna och kalkylerar olika utfall för klimatsystemen. Du förstår kundernas behov och kan bryta ner dem till kvantifierbara krav och omvandla dem till tekniska lösningar.
Du bidrar med expertis gällande värmebelastning och analys av kylsystem som också tar hänsyn till nya utmaningar i ett förestående teknikskifte. För att uppnå dessa mål kommer du arbeta med både externa och interna intressenter. Du deltar i samordningen av de tekniska områdena som är relaterade till de olika system vi konstruerar och producerar. Som HVAC Engineer har du betydande allmänna kunskaper om HVAC, såsom värmeledningsförmåga, värmehanteringssystem, värmeväxlare, kompressorteknik mm. Det är ett stort plus om du är bekant med kundernas verklighet.

Vem är du?
För att trivas i rollen är du självständig i ditt beslutsfattande och ett eget driv när det gäller att få saker gjorda men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. För att bli framgångsrik i din roll på MCC behöver du vara professionell, och agera med integritet och ta ansvar för ditt arbete och dina handlingar. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.
Vi tror att du är minst högskoleingenjör eller har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Utöver det tänker vi att du har ett brett intresse av systemutveckling, gärna i en miljö som inkluderar flera teknikdiscipliner. Du talar och skriver flytande engelska. Vissa affärsresor kan förekomma.


Om verksamheten
MCC HVAC Off Road Systems division develops high-performance solutions for vehicles and machinery in construction, agriculture, forestry, mining, and material handling, making the driest or wettest surroundings and the most extreme hot or cold weather unnoticeable. MCC is a fully integrated company, designing and manufacturing our cooling, heating and evaporating coils, our control panels and everything in between. Our global organization can provide cost-effective HVAC solutions for your vehicle from manufacturing locations in Europe, North America and China. The MCC Engineering group excels at designing custom HVAC systems for all types of working vehicles, for different markets, and to fit in limited amounts of space.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60673