Jobbet Client Coordinator till branschledande bolag sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Client Coordinator till branschledande bolag sökes publicerad av Academic Work

Deltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker för Guy Carpenters räkning en Client Coordinator på deltid (vid sidan av sina studier) med start omgående.

Guy Carpenter & Company AB utformar och levererar strategier, lösningar och service inom återförsäkring. Deras kunder är försäkringsbolag på den Nordiska marknaden och i Baltikum. Som den ledande återförsäkringsmäklaren de är i detta geografiska område, stödjer de sina kunders affärsstrategier och finansiella mål med moderna verktyg på återförsäkringsmarknaden. Det nordiska kontoret ligger på Norrmalm i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Guy Carpenters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Guy Carpenter. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till september 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil


* Studerar på eftergymnasial nivå, gärna med ekonomisk-, juridisk- eller teknisk inriktning och som har minst ett år kvar av dina studier.
* Har erfarenhet av arbete med komplex administration där det har ställts krav på noggrannhet, service och leverans.
* Har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Word och Excel.
* Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av att samla ihop och bearbeta data.
* Har erfarenhet från försäkringsbranschen.

Som person har du fallenhet och ett gott öga för analysarbete samtidigt som du med din prestigelösa personlighet kan ta dig an övriga administrativa uppgifter som tilldelas dig med samma motivation och glöd. Du har också en passion för att arbeta med siffror och uträkningar. Du är vidare en självgående person och med fördel så uppskattar du en flexibel och föränderlig arbetsmiljö. Till sist så är du en glad och positiv person som inte räds nya utmaningar och som förstår vikten av att arbeta med kvalité.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid vid sidan av dina studier, runt 20 timmar i veckan.
* Placering: Stockholm, Norrmalm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15002058-SE

Liknande jobb

Teknikintresserad och ovanligt nyfiken? Sundbyberg Academic Work
ADMINISTRATÖR TILL SWEDBANK Stockholm Academic Work
Administratör till Swedbank Stockholm Academic Work
Lösningsarkitekt Cloud Stockholm Atea
Taktisk inköpare Täby Thalamus
CNC-Operatör Stockholm Thalamus
Montör/Testare Täby Thalamus
Full stack .NET developer Stockholm Nigel Frank International
Senior Software Developer Stockholm Nigel Frank International
BI Developer - Stockholm Stockholm Nigel Frank International
Azure and Infrastructure Consultant Stockholm Frank Recruitment Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Stockholm).