Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Civilingenjörer inom maskinteknik, konstruktion samt automation jobb i Sundsvall på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Civilingenjörer inom maskinteknik, konstruktion samt automation på Amendo Bemanning

Civilingenjörer inom maskinteknik, konstruktion samt automation

Amendo Bemanning Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Arbetsbeskrivning

Våra kunder är både mindre företag till globala leverantör som ska möta högt ställda krav på mätteknik, provförfarande och flexibilitet från en alltmer komplex produkt. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning av mekaniska konstruktioner inom tyngre industri. Tjänsten kan även innebära ändringar och förbättringar på befintliga produkter samt delta i konstruktionsgenomgångar och utformning av system. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet. För att fylla ansvarsområde har företagen ofta tunga kompetenser inom ett brett område från mät- och styrsystem, elteknik, mätteknik till konstruktion och mekanik.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till våra kunder. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag i ditt närområde. Hos våra kunder finns stora möjligheter att konsultuppdraget leder till en anställning hos kund.
Uppdraget startar omgående och är placerat i Sundsvall.

Kvalifikationer och egenskaper
Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, konstruktion samt automation och har erfarenhet från maskin- och verktygskonstruktion. Om du har erfarenhet och kunskaper MsOffice Solid Works och Autocad så är detta kraftigt meriterande! Arbetet sker ofta i projektform, där du får vara med i projektens alla faser från förstudie till konstruktion, riskanalyser, dokumentation, test, idrifttagning, felsökning och utbildning i verkstäderna. Du är engagerad och brinner för att lösa kundernas utmaningar.

Om företaget
Våra kunder är internationella och ofta globala leverantörer och du trivs med att arbete på egen hand så väl som i större sammanhang som omfattar flera teknikområden.  Amendo ser till att du kommer att komma till en arbetsplats med personer som bryr sig på riktigt. Din vilja, intressen och ambitioner leder vägen, du får verktygen och förutsättningarna för att lyckas!


Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1120728-289444