Jobbet Civilingenjör inom maskinteknik till Damill har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Civilingenjör inom maskinteknik till Damill publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad Civilingenjör och har ett intresse för maskinteknik och vill jobba på ett stabilt bolag med goda utvecklingsmöjligheter?

Information om uppdraget:

Damill söker nu en duktig civilingenjör eller person med motsvarande utbildning som vill nyttja alla sina inhämtade kunskaper och dessutom vill fortsätta att utvecklas. Arbetet omfattar främst att utföra maskintekniska utredningar och mätningar samt delta i utvecklingen av våra framtida mätsystem. Vill du, så finns möjligheten att själv praktiskt delta i programmeringen av systemen. Tjänsten kommer att anpassas till viss del efter den sökande och arbetet kan innehålla allt från praktisk fältarbete, analysarbete och rapportskrivning till att representera företaget i olika projekt och att även själv projektleda kundnära utvecklingsprojekt.

Damills andel av internationella kunder och samarbetspartner ökar så du får gärna ha intresse för att utvecklas tillsammans med de inom internationell handel och kommunikation. Allmänt sett så är flitiga kundkontakter en stor del av arbetet.Vi räknar inte med att du som sökande kan allt, utan intern utbildning ingår för att skräddarsy din roll hos Damill. Arbetet blir aldrig monotont. Damill har flera medarbetare med mer än 10 år i företaget och som fortfarande lär sig nytt varje dag.

Damill har mycket högt anseende och förtroende bland sina kunder inom mekanisk industri, papper och massaindustri samt järnväg och vattenkraft och vill förstås att du kan bli bra medspelare och representant i vårt proffsiga team. Damill sitter i stora fräscha lokaler i Luleå där alla har eget rum, fri parkering och anställningsvillkoren är klart konkurrenskraftiga.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning alternativt att du har tillskansat dig motsvarande erfarenhet genom dina tidigare arbeten. Har du jobbat med maskinteknik, mekatronik eller mätteknik är det ett stort plus. Du bör inte vara rädd för att resa internationellt och träffa kunder då det är en relativt stor del av jobbet. Erfarenhet av jobb inom järnvägssektorn eller inom vattenkraft är meriterande.

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna idag! Frågor? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johannes Granström på 076-1459288.

Om arbetsgivaren:

Damill AB är ett tekniskt konsultföretag med säte i Luleå. Företaget grundades 1996. Vi arbetar med mätteknik och diagnostik för industri och laboratorier i främst Sverige samt även utomlands. Företaget har idag 8 anställda. Utöver mätuppdrag och utredningar har vi flera egna uppfinningar och egenutvecklade mät- samt styrsystem som vi tillverkar, säljer och servar. Personalen kännetecknas av att arbeta med stort eget ansvar men även god samarbetsförmåga för att vi tillsammans ska leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Företaget omsätter ca 10 Mkr/år och har stabil ekonomi med redovisad vinst alla år sedan start. Vi kan därför fungera som trygg arbetsgivare för dig som värdesätter sådana egenskaper.

Sökord: Mekatronik, Mätteknik, Maskinteknik, Ingenjör, Civilingenjör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54580

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till