Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CityMail söker nu en erfaren Fleet Manager jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CityMail söker nu en erfaren Fleet Manager på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

CityMail söker nu en erfaren Fleet Manager

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Arbetsbeskrivning

Som Fleet Manager har du ett övergripande ansvar för planering, effektivisering, kvalitetshöjning och kostnadsreducering gällande områdena fordonsinköp samt service och reparation av fordon. CityMails fordonsflotta består av ca 1400 fordon fördelat mellan utdelningsfordon, tjänstebilar, el- och vanliga cyklar och mopeder. Du har ett regionalt ansvar och rollen innebär tät kontakt med olika samarbetspartners, serviceställen och leverantörer.


Exempel på arbetsuppgifter

  • Övergripande ansvar för fordonsavtal och fordonsfrågor
  • Ansvar för utbyte och optimering av befintliga fordon och fordonsregistrering
  • Ekonomiskt ansvar för budget inom ansvarsområdet och ett operativt ansvar för kalkylering, kostnadsreducerande åtgärder och proaktivt arbeta för effektiv och lönsam hantering
  • Ansvar för framtidssäkring av fordonsflotta (nya modeller etc)
  • Förhandlingar av nya fordon och samordning av upphandlingar
  • Kontinuerlig bevakning av marknaden, riktlinjer miljö och hållbarhet
  • Kontakt mot försäkringsbolag och övriga parter
  • Utbildning och know how om körteknik, eco-drive etc


Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning från högskola/universitet eller liknande YH-utbildning och ett stort plus om du har genomgått utbildning för yrkestrafiktillstånd. Vi tror att du har några års erfarenhet från verksamhet med en fordonsflotta eller ett annat distributionsbolag och är uppdaterad och intresserad av fordonsindustrin.

Som person är du strukturerad och ordningsam, proaktiv och van att jobba strategiskt, samtidigt som du trivs i en operativ tjänst där du bygger och förvaltar relationer med många olika parter. Förutom att vara utåtriktad och kommunikativ är du självklart också administrativt lagd och van att arbeta med analys och kostnadsuppföljning. Du bör liksom vi andra på Citymail vara en lagspelare men van att arbeta självständigt med stort självledarskap. Vidare är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att resa i tjänsten.


I den här rekryteringen samarbetar CityMail med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering via mejl [ Email address blocked ] . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] .Om verksamheten

CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 54% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av drygt 1600 medarbetare och bolaget omsätter ca en miljard kronor. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege.

sökord: fleet manager, fordonsflotta, vehicle manager, fleet responsible


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C2E9AEEDF79349A6B4100349058ED030