Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Citycon söker junior bolagsjurist jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Citycon söker junior bolagsjurist på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Citycon söker junior bolagsjurist

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som junior bolagsjurist på Citycon kommer du primärt arbeta med uthyrnings- och förvaltningsavdelningen i Sverige med hyres- och fastighetsrättsliga samt allmänna affärsjuridiska frågeställningar. Du kommer bland annat granska och upprätta avtal, hjälpa bedöma och minimera risker, delta i förhandlingar, uppdatera och skapa avtalsmallar, hålla interna utbildningar och samordna externa konsulter.

Rollen innebär även att vara delaktig i att understödja din chef i andra fastighetsrättsliga och affärsjuridiska uppgifter och frågeställningar inom Citycon. När du växt in i din roll kommer du ges möjlighet att arbeta mer självständigt med bland annat utveckling, förvärv och försäljning av fastigheter.

Du blir en del av det nordiska juristteamet inom Business Operations och rapporterar till dess Team Lead. Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Kista, Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och efter avslutad juristexamen, eller affärsjuridisk examen, har arbetat ca 1–2 år på advokatbyrå eller bolag. Erfarenhet från arbete med kommersiell hyresjuridik är meriterande.

För att trivas i rollen är nyfikenhet och viljan att lära sig nya saker viktig likväl som att ha ett stort driv och förmågan att ta eget ansvar. Som person är du strukturerad, har lätt för samarbeten och är tydlig i din kommunikation. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

Hos oss får du arbeta på ett spännande bolag på väg framåt med engagerade och trevliga kollegor. Här finns alltid något att lära, du blir utmanad och får arbeta affärsnära i en dynamisk och nordisk miljö. Du får möjlighet att få växa in i rollen som bolagsjurist och snabbt utvecklas inom affärsjuridiken.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Citycon med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt [ Email address blocked ] .

Om verksamheten

På Citycon utvecklar och förvaltar vi blandade centrummiljöer där människor lever och arbetar. Vi strävar efter att förbättra stadsmiljön omkring våra centrum, och skapa lokal stolthet.

Våra köpcentrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster. Av våra 36 centrum finns 6 i Sverige, inklusive Kista Galleria, 8 i Finland, 18 i Norge, 2 i Estland och 2 i Danmark. Besökarantalet uppgår till cirka 170 miljoner årligen.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: E87D796947E341719F23ACF93AF49648