SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Lead CI Engineer till Tutus Data AB! på Academic Work

Lead CI Engineer till Tutus Data AB!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Linux, Python, Git och Jenkins - om det här är något du känner dig bekväm med, titta hit! Är du intresserad av säkerhet där det verkligen gäller? Vill du vara med och bidra till det nationella skyddet av Sverige? Då kan den här rollen som Lead CI Engineer hos Tutus vara perfekt för dig!Job duties

[ Link removed ] är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige, och de gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter också inom EU. Tutus erbjuder avancerade krypteringsprodukter för organisationer som tar sin säkerhet på allvar och deras utbud består av fem huvudsakliga produkt- och tjänstekategorier som är; nätverkssäkerhet, säker smartphone, filkryptering, säker videokonferens & säker molntjänst.

Tutus har en rolig arbetsplats i en kultur med högt i tak där engagemanget är stort. Förutom marknadsmässiga löner, bonusar och förmåner, kommer du trivas bra här om du är en person som gillar utveckling, häftig teknik och samhällsviktiga insatser.Arbetsuppgifter

Tutus fokuserar nu på att bli bättre på automatisering av deras utvecklingssystem och har därför skapat ett team där du tillsammans med utvecklarna arbetar med uppgifter för att vidareutveckla detta. Bland annat kommer ni bygga upp stödsystem i plattformen Jenkins och leta efter ett integrativt sätt att rationalisera, automatisera och öka testverifierings möjligheterna. Ditt team kommer till en början bestå av dig som är Lead CI Engineer som rapporterar till utvecklingschefen, men du driver och leder ändå arbetet inom detta område. Du är admin på din egen dator och du kommer arbeta mycket med frihet under ansvar.

Vidare i denna roll som Lead CI Engineer kommer du exempelvis arbeta med GIT, SVN, Linux samt Python. Tutus söker därför en senior person med erfarenhet av att driva och vidareutveckla ett hög automatiserat utvecklingssystem. Du ska vara duktig på att knyta ihop och automatisera flöden och har erfarenhet av lämpliga produkter för detta. Du är experten inom ditt område och räds inte av att utveckla Tutus mot bättre tekniker.

Vi letar efter
 • Innehar ett intresse för IT-säkerhet.
 • Innehar erfarenhet av Jenkins, Linux, GIT och SVN.
 • Innehar kunskap om hur en byggmiljö funkar, hur du hanterar den och hur du skapar den.
 • Innehar en eftergymnasial utbildning inom exempelvis datavetenskap, systemvetenskap eller civilingenjör. YH-utbildning med inriktning mot exempelvis DevOps och testare kan ses som motsvarande.


Det är även meriterande om du:

 • Innehar bra kunskap om Nätverk, IP och PKI.
 • Innehar erfarenhet av Docker, Android Studio och Appium, Artifactory och make och cmake,.
 • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Företagsspråket är svenska.

Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du är initiativtagande och driver dina uppgifter självständigt. Som Lead CI Engineer hos Tutus behöver du vidare vara självständig och problemlösande där du vill hitta kärnan i problemet du stöter på.Övrig information

 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Danderyd, Mörby Centrum
 • I och med säkerhetsklassade kunder och tjänster, är denna roll säkerhetsklassad vilket innebär att en godkänd säkerhetsprövning med personkontroll är ett krav för anställning.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tutus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [ Link removed ] . Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

null

Information

[ Link removed ] är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Det råder en hög kompetens och ett brett tekniskt spektrum på bolaget och de är stolta över att ta hand om viktig infrastruktur för nationen och leverera samhällsnytta.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15089580-SE