Jobbet Christensson & Roth Advokater söker junior biträdande jurist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Christensson & Roth Advokater söker junior biträdande jurist publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Christensson & Roth Advokater grundades 2001. Vår inriktning är i huvudsak affärsjuridik med fokus på bland annat bolagsrätt, tvistlösning, obeståndsrätt, arbetsrätt och fastighetsrätt. Byråns jurister företräder såväl företag som privatpersoner.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist kommer du arbeta nära dina mer seniora kollegor och du kommer ha mycket goda möjligheter att arbeta med kvalificerad juridik och utvecklas i din yrkesroll som jurist. Du kommer huvudsakligen att fokusera på verksamhetsområdena obestånd-, arbets- och hyresrätt. Typiska ärenden kan vara frågor avseende arbetsrätt i konkurs och övrig konkurshandläggning och även i något mindre omfattning allmän affärsjuridik, med särskild inriktning på hyresrätt. I ditt arbete kommer du att ha många olika kontaktytor internt och externt.

Vem är du?

Vi ser att du är nyligen utexaminerad med goda studieresultat eller har några års erfarenhet efter examen. Då byrån har ett fokus på obeståndsrätt så skall du ha ett intresse för att utvecklas inom detta rättsområde. Särskilda kunskaper inom hyres-, arbets- eller obeståndsrätt är starkt meriterande.

Du kommer till en mindre organisation och det är viktigt att du har en god social förmåga och tror att du trivs på en mindre arbetsplats. Du ges stora möjligheter att utvecklas och vi ser att du är driven och har en ambitiös inställning till din yrkesroll. Ett personligt ansvarstagande värdesätts högt.

Du erbjuds

Du kommer till en ambitiös arbetsplats som värnar om sina anställda och aktivt arbetar med personlig och professionell utveckling. Du får möjligheten till en brant inlärningskurva och att över tid bygga din karriär på advokatbyrån. Byrån konkurrerar framgångsrikt med de större byråerna inom obeståndsrätten och det finns även goda möjlighet att bli konkursförvaltare.

Du sitter i eget rum på kontoret i fina lokaler centralt i Stockholm på Malmskillnadsgatan.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Christensson & Roth Advokater med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan inklusive betyg så snart som möjligt via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Vi arbetar löpande med affärsjuridiska tvister som ombud i domstol och i skiljeförfaranden. Beroende på uppdragets storlek och komplexitet arbetar våra specialister ofta tillsammans.

Förutom affärsjuridik är våra advokater verksamma som konkursförvaltare, rekonstruktörer och likvidatorer. Några av byråns advokater är även specialiserade på ämnen utanför affärsjuridikens område, såsom arbetsrätt, fastighets- och entreprenadrätt samt hyresrätt. För att hjälpa våra klienter att öka sina egna kunskaper håller vi även utbildningar inom våra specialområden. Utbildningarna anpassar vi efter varje kunds behov och förutsättningar.

Effektivitet, tydlighet och flexibilitet genomsyrar vår verksamhet. Förutom att våra klienter garanteras ett professionellt utfört arbete värdesätter vi också den sociala delen av kontakten. Vår ambition är att våra klienter ska känna sig bekväma tillsammans med oss och trygga i miljöer som för många kan kännas ovana.

Vi hälsar alltid besökare välkomna till vårt mycket trivsamma kontor på Malmskillnadsgatan 39 i Stockholm.


Referens

7AB8617E69E64D82AEBC571E2018CE75

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till