Jobbet Chief People Officer till Doktor.se har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chief People Officer till Doktor.se publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Doktor.se erbjuder en unik karriärmöjlighet för dig som är redo att kliva rakt in i hetluften och vara en del av deras spännande tillväxtresa i en nyckelroll nära VD.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Doktor.se

Om företaget

Doktor.se är Europas tredje största digitala vårdgivare och erbjuder även vård via fysiska vårdcentraler. Förgreningar i flera olika marknader och med en stark expansionstakt utanför Sverige. Doktor.se lanserades september 2017 och har sedan dess behandlat mer än 700 000 patienter. De förbättrar effektivitet och kvalitet inom vården genom en digital kontakt med vårdpersonal som ger råd, hänvisar vidare och hanterar hela vårdflödet för att patienten snabbt och bekvämt ska lösa sina medicinska behov.

Arbetsuppgifter

I rollen som Chief People Officer (CPO) är du ansvarig för den strategiska utvecklingen och implementationen av HR strategier. Du fungerar som det yttersta stödet till den operationella HR-avdelningen i nära samarbete med HR Director. Tillsammans med VD förväntas du utveckla, implementera och verkställa strategin för positionering, företagskultur samt hur ni på ett effektivt sätt ska skala och attrahera rätt organisation. Doktor.se befinner sig i stark tillväxt och i rollen som CPO kommer du att vara ytterst delaktig i etableringen på nya marknader. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Formella krav

• Relevant universitetsutbildning • Minst 10 års erfarenhet från HR, varav senaste åren inom strategisk HR • Erfarenhet från en global organisation • Flytande kunskaper i svenska och engelska • Erfarenhet från en organisation som befunnit sig i snabb tillväxtresa är meriterande Vi tror att du som söker är trygg i ditt ledarskap och vågar utmana i din roll. Du är van vid att ta stort ansvar och räds inte att fatta beslut. Du har ett strategiskt tänk och en förmåga att se helheten. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort inre driv och lockas av att vara med och bygga upp någonting stort.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2871701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till