Jobbet Chefskalkylator sökes till spännande roll på Båge Bygg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Chefskalkylator sökes till spännande roll på Båge Bygg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du ta nästa kliv i karriären? Är du kommunikativ, har ett affärsmässigt tänk samt drivs av riktigt bra teamarbete? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Båge Bygg är ett byggföretag som utför allt från större nyproduktioner och ombyggnationer till totalrenoveringar och större takprojekt. Företaget arbetar mestadels med stora byggnadsprojekt för kommersiella och kommunala fastighetsägare, samt bostadsrättsföreningar. Båge Bygg genomför de flesta av sina projekt på totalentreprenad och våra kunder ska känna sig trygga med att vi tar hand alla delar i processen.
Sedan starten 1997 har Båge Bygg vuxit från att vara ett mindre byggföretag till att bli etablerat på en nivå runt 150 - 200 miljoner. Företaget har 20 anställda projektledare, arbetsledare och hantverkare, samt ett brett nätverk av professionella och engagerade underentreprenörer. Båge Bygg har idag byggprojekt som normalt omsätter cirka 30 miljoner och uppåt.

Nu söker Både Bygg en kalkylator. I rollen som kalkylator kommer du att upprätta samt sammanställa produktionskalkyler i uppstarten av olika byggprojekt, främst inom rot, om- och nyproduktion. Du kommer att ha en viktig roll som spindeln i nätet samt kommer att besitta många viktiga kontaktytor på både internt samt extern nivå. Du ingår i sälj- och projektgruppen samt är med och driver innovation samt möjligheter för framtida produktioner. I rollen rapporterar du direkt till VD. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Att delta och ansvara för anbudsarbetet från förfrågan till anbud
- Kalkylera kostnader
- Läsa in och analysera förfrågningsunderlag samt tidsplanera
- Ta fram underlag för risk- och möjlighetsvärderingar
- Medverkan vid slutgenomgångar, platsbesök samt förhandling
- Nära samarbeten med projektledare och producerande funktioner
- Kalkylstartmöten samt anbudspresentationer
- Mängdframtagning och prissättning
- Medverka vid slutgenomgångar, platsbesök samt under förhandling
- Uppföljning av ekonomi och genomförande efter avslutad produktion

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Båge Bygg med kontor på Kungsholmen. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid med viss flexibilitet. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: Elin.radgren@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att passa i rollen som kalkylator hos vår kund förväntas du har ett stort engagemang och verka för bolagets bästa. Teamkänslan är viktig då du kommer att aktivt delta och medverka på samtliga gemensamma möten samt driva utvecklingen av dina projekt med positiv anda. Du drivs av att ge bästa service samt satsar på hög kundnöjdhet. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat direkt i produktion. Du skall ha tidigare erfarenhet inom rotsektorn. Vidare ser vi att du är byggteknisk kunnig samt ha ett genuint intresse för branschen. Då det är ett bolag i förändring ser vi att du har en prestigelös inställning. Låter detta som en beskrivning av dig?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45618

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till