Jobbet Chefsassistent till Spännande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Chefsassistent till Spännande bolag! publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en erfaren chefsassistent. Vår kund är en stor global concern med en verksamhet som sträcker sig över hela världen. Om detta låter intressant för dig ber vi dig att söka tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter
Som chefsassistent stöttar du en eller flera chefer i det dagliga arbetet och du arbetar i en föränderlig miljö med varierade arbetsuppgifter. Din huvudsakliga uppgift är att underlätta för chefen genom att bland annat planera, leda, genomföra och följa upp olika projekt och aktiviteter. I tjänsten ingår även att förbereda agendan till möten och skriva protokoll, ansvara för dokumentation, hantera externa kontakter och inköpsärenden samt göra ekonomiska uppföljningar.

Andra uppgifter som kan förekomma är att; hålla chefens kalender uppdaterad, prioritera i mailkorgen samt planera och boka in resor och konferenser som passar in i den redan fullspäckade vardagen. Vid behov stöttar du även ledningsgruppen eller avdelningen med att förbereda möten och presentationsmaterial samt hantera fakturor, resekostnader och orderhantering.

Du arbetar dagligen i SAP och sharepoint.

Din bakgrund
Du har gärna en högskoleutbildning som förberett dig på komplexa organisationer och en föränderlig miljö. Du har, utöver flytande svenska, erfarenhet av affärsengelska som arbetsspråk och behärskar språken utan problem, både i tal och skrift. Att använda datorn dagligen och arbeta i Officepaketet är du van vid vilket kommer underlätta ditt dagliga arbete. Har du även erfarenhet och kunskap om TeamPlace, SharePoint, SAP och liknande system är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen som chefsassistent trivs du med att ha mycket på ditt bord samtidigt. Du är väldigt serviceminded och har lätt för att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen. Du är prestigelös och tycker att det är motiverande med uppgifter som varierar i svårighetsgrad. Vidare är du mycket strukturerad och kan behålla lugnet i en stressig miljö samt har förmåga att uppvisa hög integritet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse.

Kontaktperson

Iris Nemec

iris.nemec@lernia.se

Referensnummer
82192

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

6496

Liknande jobb

Chefsassistent, Göteborg Göteborg Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).