Jobbet Chefsassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chefsassistent publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Trivs du i en koordinerad roll, är flexibel, strukturerad och har hög integritet? Då är detta ett uppdrag för dig! 


ansvarsområde.

Som Chefsassistent kommer du att ha ett varierat arbete som ställer krav på hög integritet. Du har en viktig roll som stöd och support till främst Affärsområdeschef men även till affärsområdets ledningsgrupp och du kommer att vara behjälplig i stort och smått. Du kommer b.la att boka, planera och koordinera möten och konferenser för ledningsgruppen och skriva protokoll är en del av dina arbetsuppgifter.

Förutom administrativa arbetsuppgifter så innebär även rollen nätverkande, kravställande och att hålla dig uppdaterad gällande vad som händer inom Affärsområdet. Arbetet ställer krav på såväl struktur som flexibilitet. Vi är måna om att ständigt utvecklas och förbättras och delar gärna med oss av idéer och förslag inom organisationen, vilket vi även hoppas att du gör.


arbetstider.

Konsult uppdrag, med chans att bli anställd av kund.
Heltid, dagtid, start omgående.


kvalifikationer.

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill lära dig nya saker. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter, motiveras av variation i arbetet och har ett systematiskt arbetssätt. Din erfarenhet har gjort dig till en person som snabbt kan ta beslut och du är van vid att alltid ligga steget före för att underlätta för Affärsområdeschef och ledningsgruppens vardag. 

Vi ser att du har en gymnasial utbildning och att du har tidigare erfarenhet från rollen som chefsassistent eller liknande. 

  • Du behärskar både Svenska och Engelska mycket väl i tal och skrift
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet med betoning på Word 
  • Du har goda kunskaper i Powerpoint samt god systemvana

Då arbetet innefattar mycket nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du är alltid tydlig och transparent, håller vad som lovas, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen.  Det du inte kan kommer du att lära dig.


ansökan.

Ansök senast 2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201304682

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till