Jobbet Chef trafikkontor / platschef DHL Freight har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef trafikkontor / platschef DHL Freight publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Gillar du att driva förändring och har goda ledaregenskaper? Sök tjänsten som Local Production Manager på DHL i Örebro!

Är du en erfaren ledare inom logistik eller produktion och är van vid att driva förändringsarbete och stötta medarbetarna i det? Perfekt! Då kan du vara den chef som kan vara med och påverka DHL Freights forsatta framgång.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Ta chansen att vara en del av vårt skickliga globala team. Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Övergripande ansvar för att planera, leda, styra och följa upp den operativa verksamheten

  • Ansvar för utfall på definierade nyckeltal inom service, kvalitet, kostnadseffektivitet samt produktivitet

  • Leda och utveckla Transportplaneringsfunktionen kortsiktigt och långsiktigt

  • Sätta tydliga mål och förväntningar på enheten

  • Delta och driva kundmöten tillsammans med säljorganisationen

  • Ta ansvar för och utföra alla arbetsuppgifter som ingår i en chefsroll inom DHL Freight såsom mål- och utvecklingssamtal, lönesamtal, rehabilitering, arbetsmiljö mm

  • Säkerställa ett gott samarbete med trafikkontor, trafikcenter, försäljning, kunder och transportörer

  • Ansvara för att alla processer är implementerade, dokumenterade och förankrade hos personalen

  • Ansvara för att verksamhetens kostnader följer budgeterade mål

  • Aktivt delta i ledningsgruppen för Freigth Domestic Production ( FDP)

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Local Production Manager kommer du att ha en bred roll där du ansvarar för utveckling av nya och befintliga kundupplägg. Du arbetar nära våra åkerier från norr till syd samt i nära samarbete med säljorganisationen där du sambesöker kund. Du verkar för en lönsam tillväxt samt att enheten arbetar på smartast sätt

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som är duktig på att engagera och utveckla dina medarbetare. Du har en lämplig högskoleutbildning och/eller motsvarande erfarenhet samt gärna erfarenhet av logistikbranschen.


Eftersom rollen är bred bör du ha en god planerings- och analysförmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Då du har många kontakter har du en god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av och förståelse för förändringsarbete och erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Som person är du bra på att skapa förtroende och bygga relationer med såväl andra funktioner inom bolaget som åkerier och kunder. För att lyckas i rollen är du driven, lösnings- och resultatorienterad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet påbörjas 7 januari. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m 7 januari. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

DHL Freight
Freight Domestic Production är den funktion inom DHL som styr våra nationella partigodstransporter samt olika typer av specialtransporter. Varje dag åker ungefär 1700 lastbilar omkring på Sveriges vägar med partigods. Det kan vara allt från däck, livsmedel, husmoduler, trädgårdsmöbler och flaggstänger. Freight Domestic Production (FDP) består av våra trafikkontor (TK/TC) samt av Network/ADR. Totalt är vi ca 80 medarbetare och finns från Helsingborg i syd till Sundsvall i norr. På Trafikkontoret i Örebro arbetar ca 50 personer med transportplaneringen av partigodset i Mellansverige, all överskottsvolym i hela Sverige samt ett antal kundspecifika uppdrag för våra kunder.

Referens

D867C9FE46D64666BD21A906F8BB027C

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till