Jobbet Chef till Sterility Assurance på Octapharma - Octapharma har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef till Sterility Assurance på Octapharma - Octapharma publicerad av 360 Rekrytering

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. 

Vill du vara med och leda det livsviktiga kvalitetsarbetet inom läkemedelsproduktion på Kungsholmen? Har du stor erfarenhet av produktionshygien och aseptisk arbetsteknik? Då ska du ta chansen nu när vi söker en efterträdare till Teresa som snart går i pension från tjänsten som sektionschef för Sterility Assurance / Media. Detta är en viktig nyckelposition där du utöver att vara chef för 12 medarbetare även kommer att ha stor samverkan med andra avdelningar i Stockholm och på Octapharmas övriga siter. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Sektionen Sterility Assurance / Media ansvarar för att övervaka att renhetsklassning av produktionslokalerna upprätthålls enligt gällande krav, att kvalitetsvärdera media och mediafyllningar enligt GMP samt mikrobiologisk avvikelsehantering.

I sektionens arbetsuppgifter ingår bland annat:


•      Omgivningshygienprovtagning och partikelmätning


•      Support, utbildning och certifiering av produktionspersonal


•      Mikrobiologiska avvikelseutredningar


•      Kvalitetssäkring av aseptisk arbetsteknik

Som sektionschef har du personalansvar för 12 specialister och kvalitetsingenjörer.

I din roll ingår att:


•      Leda, planera och fördela arbetet i den dagliga verksamheten


•      Skapa en trivsam arbetsmiljö där personalen vidareutvecklas


•      Ansvara för budget, uppföljning, prioriteringar samt arbetsmiljö


•      Säkerställa att sektionen uppfyller krav enligt GMP samt gällande lagar och regelverk


•      Säkerställa gott samarbete internt och externt


•      Medverka vid inspektioner

Sterility Assurance / Media är en av tre sektioner inom Quality in Operation som har totalt 30 medarbetare. Du tillhör ledningsgruppen för QiO och rapporterar till avdelningschef för QiO. Quality in Operation ingår i Quality Unit där cirka 220 personer arbetar.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning som kemist, biolog, apotekare, ingenjör eller liknande. Rollen innebär mycket interaktion mellan flera funktioner i verksamheten och kräver stor förståelse för processteknik och mikrobiologi.

Du har flerårig erfarenhet av läkemedelsproduktion samt mycket goda kunskaper om GMP och aseptisk arbetsteknik.

Du trivs som chef och är en trygg och tydlig ledare med god förmåga att planera, prioritera och delegera. Du är skicklig på att samarbeta och bygga nätverk samt att kommunicera på svenska och engelska.

Octapharma erbjuder
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad mat i vår fantastiska lunchrestaurang. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.

Referens

tresextio310

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till