Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

chef till område kundtjänst, Örebro jobb i Örebro på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
chef till område kundtjänst, Örebro på Randstad AB

chef till område kundtjänst, Örebro

Randstad AB Örebro, Örebro län Heltid


arbetsbeskrivning.

Till Region Örebro län söker vi en chef för Område kundtjänst som är kundorienterad, serviceinriktad och har ett närvarande, tillitsbaserat och delegerande ledarskap. Du är en kommunikativ, erfaren och relationsskapande ledare med flerårig erfarenhet inom kundserviceområdet. Du har tidigare erfarenhet av att leda i förändring och har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.


ansvarsområde.

Du ansvarar för en väl fungerande verksamhet där vi arbetar med ett högt kvalitetstänk, en god serviceanda och där vi har en kontinuerlig uppföljning av nyckeltal och statistik. Område kundtjänst består av två avdelningar, Servicecenter och Telefonväxeln. Flera år i rad har vår telefonväxel vunnit SM i telefoni vilket vi är mycket stolta över. Området är en del av en utvecklingsinriktad serviceorganisation, Regionservice. Vi finns i moderna och ändamålsenliga lokaler. 

Område Kundtjänst består av två avdelningschefer samt tre gruppchefer och ca 75 medarbetare som arbetar inom Servicecenter och Telefonväxeln.
Gemensamt för oss är vår mycket höga serviceanda. Ett gott bemötande och en bred kunskap om Region Örebro län som helhet kännetecknar vårt glada gäng. Vi arbetar tillsammans i olika grupperingar för att leverera högkvalitativ service och support till  Regionens olika verksamheter. Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla medarbetare och våra tjänster. 
I Servicecenter tar vi emot felanmälningar, beställningar samt ger support och förmedlar ärenden inom IT, vård- och administrativa system, fastighetsfrågor, telefoni, städ och transport. Till oss kommer också alla medarbetare och kommunanställda för att få sitt eTjänstekort utfärdat. I Telefonväxeln förmedlar vi ca 5000 samtal internt och externt, dygnet runt. Vid akuta larmlägen och vid extra ordinära händelser har Telefonväxeln en viktig roll för att kalla in rätt kompetens.

Som chef för Område kundtjänst arbetar du med att leda, utveckla, följa upp och samordna verksamheten enligt regionledningens intentioner och kundernas behov. Rollen ingår i ledningsgruppen för Regionservice där du förväntas bidra till utvecklingen av hela serviceorganisationen. Att utveckla kunddialogen och dess processer är en viktig del. Som kundtjänstchef rapporterar du till förvaltningschefen för Regionservice.

• Du har budget-, personal-, resultat- och arbetsmiljöansvar
• I uppdraget ingår även ansvaret som säkerhets- och beredskapsansvarig för Regionservice.
• Du arbetar för att tillsammans med övriga chefer inom området skapa helhet och sammanhang, göra nödvändiga prioriteringar och att utveckla verksamheten som både är omfattande, bred och verksamhetskritisk. 
• I rollen ingår även att delta i lokala och nationella nätverk och på ett positivt sätt kunna företräda regionen.


kvalifikationer.

Du har relevant akademisk utbildning eller annan kompetens som  bedöms likvärdig. Du har en flerårig erfarenhet från ledande befattning med resultatansvar och då gärna inom liknande område.
Du har stor erfarenhet och kunskap av att arbeta med kundservice i en ledande roll, och motiveras av att leda och utveckla både dina medarbetare och organisationen. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation tror vi underlättar förståelsen för samarbetet mellan verksamhet och politik.
Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av förändringsledning samt att du har tidigare erfarenhet av leda genom andra.

Utöver ovanstående har du:
• Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift
• God teknisk förståelse inom IT 
• Goda kunskaper om säkerhetsarbete, kontinuitetsplanering, händelseanalys och riskanalys


ansökan.

Välkommen med din intresseanmälan senast: 2021-09-28.
För information: Kontakta Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult via e-post: [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201354603