Jobbet Chef Skadereglering till Skanova Support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef Skadereglering till Skanova Support publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Som chef för skadereglering är ditt största fokus att ta över stafettpinnen för att utveckla organisationen. Med din erfarenhet strävar du efter en dynamisk styrning där engagemang och målfokus driver dig och dina medarbetare framåt. Om detta låter intressant - sök tjänsten!


Om tjänsten
Skanova äger och driver Sveriges största fiber- och kopparnät. Nätet täcker hela Sverige och har en mycket hög driftsäkerhet och är tillgängligt för alla teleoperatörer.

Skanova Support, som arbetar med skadehantering, är placerade i Örebro, Malmö och Trollhättan. Nu söker vi deras nästa chef som kommer att ansvara över teamet på 13 personer. Du kommer att utgå från Örebrokontoret som präglas av ett öppet klimat där varje medarbetare respekteras och blir sedda för sina kvaliteter.

Arbetsuppgifter
I din roll som chef kommer stort fokus ligga på att leda, coacha och utveckla medarbetare utifrån personernas individuella förutsättningar. Utöver detta ansvarar du för att arbetet sker enligt överenskommen policy och ansvarsfördelning, samt att gruppen uppnår satta mål. Rollen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till produktionschefen.

Du kommer till exempel att:

• Ansvara för rekrytering, medarbetarsamtal och lönesättning
• Ansvara för att utveckla verksamheten inom skador
• Ta fram och analysera statistik över utfall av skador samt presentera detta internt och för berörda avdelningar inom Skanova/Telia
• Hantera större tvister och bestridanden
• Ha stora interna och externa kontaktytor
• Säkerställa verksamhetens intäkter enligt plan

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har relevant ledarerfarenhet och har arbetat med personalansvar
• Har goda kunskaper i Officepaketet då du kommer arbeta med statistik i Excel
• Har B-körkort då vissa resor ingår i tjänsten
• Har goda kunskaper i svenska då all kommunikation sker på svenska

Det är meriterande om du:

• Har goda kunskaper inom skadereglering
• Har insyn i entreprenadrätt och skadeståndsrätt

Som person är du initiativtagande och affärsmässig - du har förmågan att se vilka aktiviteter som behöver genomföras för att nå resultat, samt fattar beslut utifrån detta. Du har en god kommunikativ förmåga och är skicklig på att bygga team.

Övrig info

• Ansvarig rekryteringskonsult: Josefine Ulkner
• Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Skanova Support. Detta innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Information om företaget
Skanova Support arbetar tillsammans med huvudentreprenörer med service och felavhjälpning av fasta telenätet och fibernät i samband med akuta lägen som en följd av t ex åska, tjällossning, stormar och snöproblem. Företaget arbetar också med kvalitetskontroller, skadereglering/kontroll, nätsäkerhetsarbete, fältanalyser, metodutveckling, nätutredningar samt fiberbyggnationer.

Referens

15024817-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till