Jobbet Chef personalplanering till Arriva i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef personalplanering till Arriva i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arriva i Stockholm söker nu en chef till personalplaneringen för bussdivisionen

Är du intresserad av att leda och utveckla Arrivas personalarbete? Känner du dig trygg i din roll som chef och vill nu testa en ny bransch? Har du ledarerfarenhet inom en personlintensiv bransch sedan tidigare och förstår komplexiteten som planerare jobbar med? Arriva i Stockholm söker nu en Personalplaneringschef - välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Din roll blir en central del i företaget och du kommer sitta med i ledningsgruppen för affärsområdet Buss och arbeta aktivt i utvecklingen av mål, strategier, styrning och uppföljning. Personalkostnader utgör en stor del av kostnaderna inom branschen och har stor effekt på sista raden vilket innebär att personalplaneringen är ett prioriterat område för Arriva.

Arriva är starkt värderingsstyrt med stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en avgörande roll i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion då bra kollektivtrafik inte bara är en förutsättning för ett fungerande stadsliv utan också viktigt för miljön. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med ett attraktivt förmånspaket.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Personalplaneringschef kommer du ha det övergripande ansvaret över personalplanerarna som arbetar med att planera nya och existerande schemaläggningar av personal inom bussverksamheten. Gruppen består av 10 medarbetare där merparten arbetar med den kortsiktiga personalplaneringen på de avtal som Arriva har runt om i Sverige. Gruppen har också ett par analytiker som arbetar med långsiktiga och strategiska uppgifter. Du kommer även att säkerställa, utveckla och driva igenom förändringsarbete på längre sikt. 

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • ge stöd och support till planeringsgruppen
  • analysera nyckeltalen för personalplaneringen
  • arbeta mot standardisering av arbetet och utveckla best practices
  • kartlägga utbildningsbehov i gruppen, ta fram utbildningsmaterial, stödja och genomföra utbildningar.
  • samverka för goda fackliga relationer
  • utveckla arbetssätten och metodiken och säkerställa att gruppen använder planeringsverktygen på bästa sätt arbete
  • aktivt arbeta med utveckling av mål, strategier, styrning och uppföljning inom planeringsarbetet
  • bidra med din kompetens vid anbudsförfaranden
  • ledningsgruppsarbete

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från Arrivas huvudkontor i Liljeholmen som kommer flyttas till Sickla hösten 2020. Du rapporterar direkt till direktören för bussdivisionen och sitter med i ledningsgruppen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker en ledare som förstår komplexiteten och utmaningarna i volymtung/personalintensiv verksamhet för att kunna coacha och utveckla gruppen att bli så effektiv som möjligt. Du har ett genuint intresse för personal och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du är analytiskt lagd och känner en nyfikenhet och entusiasm för branschen du kommer verka i, en bransch som verkar för klimatsmart resande.

I din roll som Personalplaneringschef är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera med allt ifrån affärsområdeschefer, trafikhuvudmän och fackförbund. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

1565ECE8276F446CBB2D80DF0A199159

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till