Jobbet Chef Operativ Flödesoptimerare till E-handelslager i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef Operativ Flödesoptimerare till E-handelslager i Göteborg publicerad av ICA

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

ICA öppnar E-handelslager i Göteborg

Mat på nätet växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. För att stärka butikernas leveranserbjudande och e-handelsförsäljning satsar därför ICA Sverige på ett e-handelslager i Arendal, Göteborg. I e-handelsaffären ingår vår transporttjänst där vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument.
 

Det här är ditt blivande jobb

Som chef för den operativa flödesoptimeringen har du personalansvar för en grupp medarbetare bestående av Operativa Flödesoptimerare och Operativa Inköpare. Du kommer att starta upp arbetet med en ny grupp och behöver lägga tid på teamwork, bygga engagemang och säkerställning av rutiner och processer. Tillsammans skapar ni goda resultat genom att dagligen följa upp, optimera och utveckla verksamheten och dess medarbetare. Vi tror på ett närvarande och involverande ledarskap, där viktiga delar är att:

  • Motivera, engagera och inspirera

  • Coacha medarbetare

  • Följa upp och leverera resultat

  • Utveckla verksamheten

  • Ständigt förbättringsarbete

Arbetet inom flödesoptimering innebär att vi genom planering och utförande optimerar verksamhetens processer och resurser mot en optimal produktion. Flödesoptimeringen ansvarar för att skapa rätt förutsättningar för driften gällande volymprognoser, bemanning, tim- och KPI estimat, optimering av verktyg och system, samt en effektiv och precis varuanskaffning. Tillsammans med verksamhetens chefer leder operativ flödesoptimering den dagliga verksamheten för att uppnå bästa möjliga resultat för medarbetare, kunder och ICA.


Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och ledarskap samt tror på dina medarbetare. Du har högskoleutbildning gärna med inriktning inom data, logistik, produktion, analys eller statistik samt erfarenhet av arbetsledning med personalansvar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god systemvana och det är meriterande med kunskaper inom dataanalys och databashantering.

Du har ett genuint intresse för människor och ledarskap samt tror på dina medarbetare. Du har god förmåga att kommunicera så att förväntningar och budskap tydliggörs och når fram i organisationen. Du har ett stort engagemang och vill ständigt utveckla dig, din grupp, din verksamhet och ICA i stort.

För oss är det viktigt att du har en personlig mognad för rollen och agerar som en god förebild i verksamheten. Vi värderar en positiv inställning och samarbetsvilja högt. Du klarar av att coacha medarbetarna i teamet och kan leda dem mot uppsatta mål genom att skapa de rätta förutsättningarna. Vi ser även att du på ett systematiskt och strukturerat sätt kan prioritera, driva och motivera i rätt riktning i en affärsrörelse där det är högt tempo och stor spännvidd på frågorna. Har du vilja och egna idéer finns mycket stora möjligheter att lyckas i att vidareutveckla både dig själv och ICA.

Anställning

Arbetet är tillsvidareanställning med provanställning. Arbetet utgår från e-handelslagret som är placerat i Arendal, Göteborg.

 
Tillträde

2020-12-01 eller enligt överenskommelse

Din Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 27 oktober 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail. 

Vid frågor gällande rekryteringen kontakta

HRBPSandra Årestad Gabrielsson, [ Link removed ] - Click here to apply to Chef Operativ Flödesoptimerare till E-handelslager i Göteborg

Har du frågor om tjänsten kontakta

Chef flödesoptimering, Maria Sandberg, [ Link removed ] - Click here to apply to Chef Operativ Flödesoptimerare till E-handelslager i Göteborg


Sista dag för ansökan

2020-10-27
 

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi är en rökfri arbetsplats och tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet

Referens

R0011863

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till