Jobbet Chef Lokalutveckling till Örebro universitet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef Lokalutveckling till Örebro universitet publicerad av TNG Tech

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet som projektledare inom bygg? Bra! Sök tjänsten som chef för lokalutveckling på Örebro universitet.

Örebro universitet är ett expansivt lärosäte med många stora byggprojekt på gång. Som chef för lokalutveckling erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete där du får en roll med stort eget ansvar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Campusavdelningen vid Örebro universitet har som huvudsakligt uppdrag att erbjuda studenter, personal och universitetets olika verksamheter stöd och service inom områden som lokalvård, vaktmästeri och tryckeri- och reproservice mm. Campusavdelningen ansvarar också för lokalplanering och säkerhetsfrågor.
Enheten för lokalutveckling är en av tre enheter inom avdelningen. Enheten ansvarar för att driva och genomföra lokalutvecklingsprojekt vid universitetet. I det ingår att ansvara för planering, projektering samt genomförande av nybyggnation, ombyggnationer samt inredningsprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att samordna, planera, driva och genomföra projekt inom universitetets campusområden
  • Planering och uppföljning av verksamhetsplaner och budget
  • Personalansvar för medarbetarna på enheten
  • Arbeta i nära samarbete med avdelningschefen och med medarbetare vid campusavdelningen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Verksamhet bedrivs även i Grythyttan, Karlskoga och på universitetets campusområde vid USÖ, vilket innebär resor i tjänsten som kräver att du har körkort. Enheten består i dagsläget av fem personer.

VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund inom byggprojektering, arkitektur, projektledning eller likvärdigt. Du behöver vara driven, serviceminded och lösningsfokuserad. Du ska också vilja utveckla enheten till att bli en väl fungerande enhet och en naturlig del i campusavdelningen och universitetet.
Du ska ha en dokumenterad erfarenhet av att arbetsleda, samordna och att planera både små och stora byggprojekt med allt som det innebär. Det betyder att du är strukturerad och har förmågan att prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och har lätt för att engagera andra. Du har en positiv inställning, är prestigelös, självgående och van att ta eget ansvar. Det är viktigt att du är lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt inför universitetets olika verksamheters behov. 

Relevant utbildning kan vara ingenjörsutbildning eller likvärdigt. Ett krav är tidigare ledarerfarenhet med personalansvar. Meriterande är om du har arbetat inom statlig eller offentlig verksamhet. Personliga egenskaper väger dock tungt.
Du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då vi har både lärare och studenter som vi kommunicerar med på engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

0517DDA092214FA699E3E803EA7ADF94

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till