Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Chef kategoriområde skafferiet, ICA Sverige jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Chef kategoriområde skafferiet, ICA Sverige på ICA

Chef kategoriområde skafferiet, ICA Sverige

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vill du vara med och utveckla inköps- och kategoriarbetet för ICA Sverige? Trivs du i en entreprenöriell och föränderlig miljö? Då kan tjänsten som Chef för kategoriområde Skafferiet vara något för dig!Därför ska du välja ICA

Sortiment och Inköp inom ICA Sverige arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. Vi ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld.

Läs mer om livet på ICA [ Link removed ]Om jobbet som Chef kategoriområde skafferiet

Som Chef för kategoriområde Skafferiet ingår du i ledningsgruppen för Kolonial och är delaktig i framtagande av strategier och mål för affärsområdet. Tillsammans med övriga ICA-medarbetare säkerställer du genomförande av sortimentsarbetet inom hela ICA.

Du har ett totalansvar för kategoriområdet Skafferiet och förväntas säkerställa ett effektivt inköps- och kategoriarbete genom att leda och delta i det operativa arbetet. Du ansvarar för inköpsarbete, försäljningsutveckling, bruttovinst och marginalutveckling samt leder budgetarbetet för området. Vi förväntar oss att du bidrar till den strategiska utvecklingen inom Sortiment & Inköp genom att identifiera möjligheter till utveckling och effektiviseringar för att möta nuvarande och framtida behov och krav från marknaden och ägarna.

I rollen ingår personalansvar och du ansvarar för att dina 7 medarbetare har rätt förutsättningar för att lyckas och nå sina mål. Som en del av ICA:s transformation arbetar vi aktivt med att förstärka våra team och ge dem rätt förutsättningar för att själva kunna ta ansvar för avgörande planer och beslut. Detta ställer också nya krav på ledarskapet, där man i sin roll som chef behöver förstå varför det är viktigt, och inte bara tillåta utan till och med uppmuntra självledarskap och distribuerat mandat.

ICA Sveriges nya arbetssätt innebär även att du kommer att vara en mycket viktig drivare av Inköpsprocessen och säkerställa implementeringen av denna i hela Kolonial. Därav så ser vi att du är en person som alltid drivs av förbättringsarbete och har en stor genomförandekraft.Är du den vi söker?

Till den här rollen söker vi dig som har:

  • Mångårig erfarenhet från både inköps- och kategoriarbete

  • Erfarenhet av chefsroller med personalansvar

  • Erfarenhet av förändringsledning och dig som trivs med att jobba med löpande förbättringar

Det är meriterande om du även har erfarenhet från retailbranschen.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg och coachande ledare med stort engagemang. Andra skulle beskriva dig som en utåtriktad person, som har lätt för att nätverka samt är van att samarbeta med många olika intressenter. Du har även förmågan at nå ut till verksamheten genom din kommunikativa sida. Vidare tror vi att du är en driven och resultatorienterad person med hög integritet och som vågar utmana. Att få vara i en miljö som utmärks av en stark entreprenörskapsanda och där förmågan att hantera snabba förändringar är något du trivs riktigt bra i. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Om du vill jobba inom supply chain får du rätt utmaningar hos oss på ICA. Gillar du komplexa logistikflöden? Eller är du mer inne på att sätta ihop rätt produktsortiment? Eller du kanske trivs med att göra stora inköpsaffärer med rätt leverantörer? Oavsett vilket så handlar det i grund och botten om att butikerna ska kunna ha ett riktigt starkt erbjudande till konsumenterna – och de ska ha leveranserna i tid till kampanjerna. Det är där du kommer in i bilden. Och oberoende av vilken inriktning du har, eller hur komplext det är bakom kulisserna, handlar allt vi gör om en och samma sak: att göra varje dag lite enklare för kunderna.Vad händer nu?

Välkommen med din ansökan senast 26/9. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Rickard Gustafsson på 08-561 501 36 , för frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Natalie Richtnér på 010-422 22 77. 

Vi vill också uppmärksamma dig på att tester kan förekomma i processen samt att vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringen.  

[ Link removed ]   

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014241