SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Chef för Program Management till Coherent på TNG Tech

Chef för Program Management till Coherent

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Coherent (fd II-VI) söker en Manager för Program Management med gedigen erfarenhet av ledarskap och projektledning

Brinner du för ledarskap och produktutveckling? Coherent (fd II-VI) i Stockholm söker en erfaren ledare för Program Management.
Som Manager för Program Management – Product Development, på Coherent i Stockholm (Järfälla), har du ansvar för Program Managers och det övergripande ansvaret för alla produktutvecklingsprojekt. Du kommer få verka i en högteknologisk, internationell miljö med många kontaktytor där ditt ledarskap och ditt proaktiva engagemang är central för utvecklingen framåt.
Om du lockas av att få kombinera din förmåga att visualisera vision och mål med att leda och utveckla teamet framåt – är detta rollen för dig!
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik med en stark och ledande position globalt. Siten i Järfälla har en unik produktutveckling och produktion av komponenter som länkar människor världen över. Här utvecklas produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät.
Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.
Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell samt andra attraktiva förmåner.

Dina arbetsuppgifter

Som Manager för Programs Management har du ett övergripande ansvar för att leda teamet mot uppsatt mål. Projektens komplexitet medför olika ändringar under tiden det pågår och det är din uppgift att med ditt engagemang och entusiasm leda teamet i förändring.


Dina primära arbetsuppgifter innebär att:  • Du har ett strategiskt ansvar för målsättning och budget gällande samtliga pågående och kommande projekt. Du definierar projektplaner över kommande 5-år och planerar för kommande resursbehov och organisatoriska förändringar.

  • Du leder program genom att säkerställa att utvecklingen av nya produkter sker enligt produktkrav, tidslinje och budget.

  • Du säkerställer leveranser av testprototyper till kund.


Värt att veta

Du kommer att leda ett stadigt växande team som idag består av Program Managers, delprojektledare och tekniska projektledare. I din roll ingår du även i ledningsgruppen för Produktutveckling. Du kommer ha åtta direktrapporterande medarbetare och rapporterar till Senior Director för Product Development. Du ansvarar för den strategiska planeringen men tjänsten kräver även förmågan att arbeta operativt, när behovet uppstår. Rollen innebär ett brett samarbete med samtliga areor inom Coherent samt även externa kontakter. Några få resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll ser vi också att du:  • Har tidigare erfarenhet och/eller förståelse från komplex teknisk verksamhet och projektledning

  • Tidigare dokumenterad ledarerfarenhet med goda resultat

  • Har en civilingenjörsexamen

  • Är en god kommunikatör med erfarenhet av att leda och säkerställa en motiverande och effektiv arbetsplats med gott samarbete både internt och externt.

  • Har mycket god ekonomisk förståelse och analytisk förmåga


Som person är du driven med en pragmatisk och proaktiv inställning. Du är självgående och har en hög energinivå tillsammans med en "kan-göra"-attityd. Din nyfikenhet och förmåga att vara inlyssnande skapar de bästa förutsättningarna för att leda teamet i deras dagliga arbete.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2166F254103A4E40989B9CB92B404FB4