Jobbet Chef för operativt inköp till företag i södra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef för operativt inköp till företag i södra Stockholm publicerad av ValueOne

Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en chef för operativt inköp för ett längre konsultuppdrag på ett företag söder om Stockholm. För rätt person finns stora utsikter till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I uppdraget som chef för operativt inköp ansvarar du för att tillsammans med dina medarbetare säkerställa leverans mot uppsatta KPI ’er. Gemensamt arbetar ni för att upprätthålla en effektiv varuförsörjning genom planering och etablering av ett välbalanserat lager. Rollen rapporterar till inköps- och planeringschefen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla det operativa inköpsteamet.
  • Process- och rutinansvar för samtliga inköpsprocesser inom operativt inköp.
  • Säkra och bygga rätt kompetens i teamet och på sikt även utveckla expertkompetens inom utpekade områden.
  • Följa upp och rapportera utfall mot uppsatta KPI ‘er (främst lagervärde och kassaflöde)
  • Planera och leda olika förbättringsprojekt inom ansvarsområdet
Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig med högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande. Du bör ha arbetat några år med liknande arbetsuppgifter varav minst två år som chef med personalansvar inom Operativt inköp/ Supply Planning. Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av att leda förändringsarbete med fokus på process- och kompetensutveckling och är van att arbeta med olika inköpsplaneringssystem. Vidare har du mycket god analys- och beslutsförmåga och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1195

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till