Jobbet Chef för anläggningsanalys till Westinghouse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chef för anläggningsanalys till Westinghouse publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Till vår enhet för anläggningsanalys, SEA, söker vi nu efter en engagerad chef som drivs av att coacha och utveckla medarbetare, har teknisk kunskap och är genuint intresserad av teknik. Enheten består av ca 20 medarbetare som arbetar inom ett flertal områden som hållfasthetsanalys, mekanisk konstruktion, kemi- och materialteknik, miljökvalificering och mätning/provning. Enheten driver ett ackrediterat laboratorium för kvalificering av komponenter.

Arbetet I denna roll har du personalansvaret och arbetet innebär att leda, coacha och utveckla dina medarbetare samt att säkra beläggning i projekt genom nära samarbete med bland annat Produktchef och försäljningsorganisationen. Du ingår i Engineering Service ledningsgrupp och får utvecklas inom ditt speciella intresseområde inom ledning och styrning av avdelningen. Det är spännande, varierande och samtidigt en utmanande roll inom ett område där det händer mycket inom bland annat digitalisering och AI. Det finns stor potential att utvecklas då vi arbetar med nya produkter/tjänster och nya samarbetsformer med våra kunder.

Kvalifikationer Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör. Du behöver ha en god teknisk förståelse och gärna kunskap inom minst ett av våra teknikområden. Som person är du strukturerad, kommunikativ och är bra på att samspela med andra. En trygg ledare som är duktig på att tydliggöra mål, skapa väl fungerande team samt har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare.

Westinghouse Electric Company är pionjär inom kärnkraftsteknologi och har 10 000 medarbetare i 19 länder. Westinghouse teknik ligger till grund för närmare hälften av världens kommersiella kärnkraftverk i drift och idag bygger vi även flera nya reaktorer. Vår svenska verksamhet grundades 1969 och integrerades i Westinghousekoncernen år 2000. Idag levererar vi kärnbränsle samt produkter och tjänster inom automation, underhåll, provning och avveckling för kunder runt om i världen. I Sverige är vi ca 900 medarbetare i Västerås och Täby. Läs gärna mer om oss på www.westinghousenuclear.com/sweden.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 31 mars. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm1936

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till