Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Chef Begagnade Reservdelar till Swecon jobb i Torshälla på Swecon Anläggningsmaskiner AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Chef Begagnade Reservdelar till Swecon på Swecon Anläggningsmaskiner AB

Chef Begagnade Reservdelar till Swecon

Swecon Anläggningsmaskiner AB Torshälla, Södermanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Hos Swecons verksamhet finns ett brett urval av högkvalitativa begagnade maskiner, allt från gräv- och asfaltsmaskiner, hjullastare, dumprar och  redskap av hög standard.  Swecon är inne i en spännande resa och söker nu en chef för Begagnade Reservdelar. Rollen innebär att du leder och samordnar arbetet på anläggningen. Tjänsten är en ledande befattning där du arbetar nära den dagliga verksamheten och de anställda som ingår i ditt team.

Vill du vara med att driva och utveckla verksamheten kring Swecons breda urval av högkvalitativa begagnade maskiner? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst alternativt tipsa någon du känner. Välkommen med din ansökan.


ansvarsområde.

I rollen kommer du ansvara för och medverka aktivt till att resurser nyttjas effektivt och att verksamheten ständigt utvecklas. Du ansvarar för att allt arbete inom anläggningen sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicys och arbetsmiljöregler. 
I din tjänst  bidrar du till att skapa ett gott arbetsklimat inom anläggningen, ser till att samtliga har full information om företagets mål och verksamhetsidé. Du kommer även samverka med övriga funktioner inom företaget som ex. anläggningar och andra marknader inom BA Swecon. 

Tjänsten innebär också att du  kommer hålla medarbetarsamtal samt lönesamtal i enlighet med företagets riktlinjer. I tjänsten som chef för Begagnade Reservdelar rapporterar du till Logistik och inköpschef.


arbetstider.

Heltid, dagtid


kvalifikationer.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har mångårig erfarenhet av en arbetsledande roll i en verkstad eller teknisk miljö samt varit ansvarig för personal. Du ska därmed ha erfarenhet av budget – och resultatansvar samt gärna ha jobbat med service/reservdelar, kunder, kommersiella frågor så som ex. fakturering och prisfrågor. 
 
Vidare ser vi att du ska
  •  kunna kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.
  •  inneha B-körkort.
Swecon jobbar inom en teknisk bransch så erfarenheter från arbete med entreprenadmaskiner eller fordon ses som meriterande.
En del av arbetet sker genom affär via export och kunskap om detta är önskvärt. Vi ser också att det är meriterande att ha erfarenhet från ledningsgrupparbete. Dessutom är språkkunskaper i engelska eller andra språk meriterande.

  • Teknisk utbildning från gymnasium eller motsvarande är önskvärt
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande

Som person ser vi gärna att du brinner för att leda människor,  är självständig och trygg i ditt ledarskap och som agerar konsekvent och tydligt i ledarrollen. Din personlighet kännetecknas av ett högt driv, engagemang och effektivitet. Genom din övertygande personlighet och lyhördhet får du andra människor med dig mot gemensamma uppsatta mål. Du värdesätter ordning och reda och förstår vikten av struktur för ett lyckat resultat. 
Du är resultatorienterad, ser möjligheter framför problem och är mån om att alltid göra ditt yttersta. Du motiveras av att driva utvecklings- och förbättringsarbete, har lätt för att samarbeta och skapa teamkänsla samtidigt som du är kommunikativ och tydlig. Trivs du dessutom i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av ett föränderligt och dynamiskt arbetsklimat med högt tempo har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-08-15,  urval och intervjuer kommer starta efter angivet datum.  
För information: Kajsa Björkman, Rekryteringskonsult [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Chef Begagnade Reservdelar till Swecon
Swecon Anläggningsmaskiner AB Torshälla Heltid
Arbetsledare Produktion till BORAB i Bollnäs
BORAB Bollnäs-Ovanåkers Renhållnings ... Bollnäs Heltidsanställd
Team lead / Teamledare för Client Center till Lowell
Needo Recruitment Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349796