Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Chef automationsinstallationsgruppen till miljöteknikföretaget Logiwaste jobb i Upplands Väsby på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Chef automationsinstallationsgruppen till miljöteknikföretaget Logiwaste på FMR - Din HR-Partner

Chef automationsinstallationsgruppen till miljöteknikföretaget Logiwaste

FMR - Din HR-Partner Upplands Väsby, Stockholms län Heltid


Är du en erfaren automationsingenjör med gedigen kunskap i bagaget och vill ta ansvar för våra installationer och vår växande installationsgrupp om fem personer, två automationstekniker och tre elektriker? 

Vill du bli del av ett modernt, innovativt och dynamiskt bolag där du får utvecklas inom ledarskap, projektledning och affärsmannaskap? Härligt!

Som chef för automationsinstallationsgruppen hos Logiwaste får du följa med på vår utvecklingsresa, en varierande tjänst som inte liknar någon annan. 


Få en arbetsdag som präglas av omväxling och ledarskap

Vi är Logiwaste – en ledande nordisk aktör inom sop och tvättsug. Som chef för automationsinstallationsgruppen hos oss får du arbeta med våra kunders projektspecifikationer, designa, resursplaner och leda våra installationsprocesser.

Konkret innebär det att ta ansvar för hela installations- och driftsättningsprojektet. 

Du ser till att projekten blir designade, material beställt, håller koll på logistiken och planerar installationsresurserna. Du är en central del i Logiwastes installationsorganisation vilket gör dig till en viktig kugge i bolaget.

Logiwastes moderna kontor ligger i Upplands Väsby, Stockholm, därför vill vi att du bor med goda kommunikationer dit. I jobbet ligger att besöka kundinstallationer runt om i Mälardalen, övriga Sverige och Skandinavien. Arbetet bjuder på  runt 5 övernattningar per månad– ofta reser du tillsammans med dina kollegor!

Profil och bakgrund

Vi tror att du har en bakgrund som civilingenjör/automationsingenjör och arbetat med design och dokumentation av automationsanläggningar, läst, tolkat och diskuterat kundkrav och specifikationer, producerat PID scheman, kretsscheman och annan projektdokumentation. Själv jobbat med automationsinstallationsprojekt och lett projekt från start till mål. Ledarskapserfarenhet är ett plus men inte ett krav.

Platt organisation och kompetensutveckling

– Varför du ska välja Logiwaste som din nya arbetsgivare?

» Hos Logiwaste får du arbeta med en häftig teknik där sop och tvätt sugs genom rör med hjälp av vakuum. Själva tekniken är ny, annorlunda med en spännande framtid.

» Här blir du en del av en kompetensdriven organisation där det finns mycket stora möjligheter att utvecklas för rätt person.

» Vi erbjuder ett särskilt roligt jobb för dig som är tekniker med intresse för affärer och ledarskap. Här omges du av människor med passion för att utveckla affären, processer och organisationen.

Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 augusti 2021.


I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Sista ansökningsdag är 2021-08-02. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. 

Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Läs mer om Logiwaste på [ Link removed ]

 

Rekommenderade jobb

Chef automationsinstallationsgruppen till miljöteknikföretaget Logiwaste
FMR - Din HR-Partner Upplands Väsby Heltid
Chef el/automation till miljöteknikföretaget Logiwaste
FMR - Din HR-Partner Upplands Väsby Heltidsanställd
Chef el/automation till miljöteknikföretaget Logiwaste
FMR - Din HR-Partner Upplands Väsby Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1161_GS_FMR