Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

chef automation i stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
chef automation i stockholm på Randstad AB

chef automation i stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du jobba på ett företag med hög trivsel och en stark entreprenörsanda? Har du erfarenhet av ledarskap och industriell automation? Då har du möjlighet att bli Octapharmas nya automationschef! Octapharma erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en toppmodern anläggning där fokus ligger på högsta kvalitet.

Octapharma är ett familjärt läkemedelsföretag och söker nu en automationschef till sin stora och moderna anläggning på Kungsholmen i centrala Stockholm. Som automationschef kommer du att leda och ha personalansvar för avdelningen som ansvarar för el, styr- och övervakningssystem. Gruppen består av 15 medarbetare där roller som el- och automationstekniker, el- och automationsingenjörer och systemingenjörer ingår. Avdelningen tillhör Technical Unit och du rapporterar till Head of Technical Unit.

[ Link removed ] />
ansvarsområde.

Som automationschef på Octapharma får du en bred och omväxlande roll. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
 • Leda, planera och delegera arbetet inom avdelningens verksamhetsområde.
 • Delta i Technical Units ledningsgrupp.
 • Agera systemägare för företagets övervakningssystem (FIX).
 • Systemförvaltning av automationssystem inom Biopharmaceutical Production, Pharmaceutical Production, Octaplas och Fine Fractionation (Octanate).
 • Ansvara för att genomförande av elektrisk service och underhåll med särskild tonvikt på produktionsutrustning och fastighetsteknisk utrustning utförs.
 • Planera och aktualisera underhållsrutiner samt integrera dessa mot gällande underhållssystem.
 • Initiera serviceavtal med leverantörer.
 • Aktivt arbeta för att öka den tekniska kvalitets- och kompetensnivån inom företaget.
 • Delta i tekniska utredningar och investeringsprojekt samt kravställa och granska underlag för nyanskaffning och tekniska förändringar av el-, styr- och övervakningssystem. Delta i provkörning och kvalificering av ny utrustning samt utföra FAT hos leverantör.
 • Upprätta rutiner för handhavande av dokumentation, ritningar mm för styr- och övervakningssystem. Ta fram standarder och instruktioner för styr- och övervakningssystem.


kvalifikationer.

För att lyckas i den här rollen behöver du:
 • En ingenjörsutbildning med relevant inriktning, eller motsvarande erfarenhet
 • Arbetslivserfarenhet inom industriell el och automation
 • En bakgrund inom läkemedelsindustrin och/eller processindustrin
 • Flerårig erfarenhet av personalansvar, gärna med ansvar för arbetsmiljö, utredningar och liknande
 • Vara trygg i en arbetsfördelande roll
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du som person är nyfiken, kommunikativ och tydlig. Som ledare har du ett starkt intresse av att förbättra och utveckla både verksamheten och teamet och är bra på att skapa och förmedla en vision om hur vi arbetar supporterande och levererar en service i världsklass. Du är bra på att engagera och inspirera dina medarbetare och skapar en prestigelös atmosfär med högt i tak och där varje individ får utrymme att komma till tals och växa.

Då vi har mycket både interna och externa kontakter behöver du vara bra på att bygga nätverk och förstå vikten av att jobba över teamgränserna. Eftersom att vi arbetar under många regelverk och har höga kvalitetskrav, behöver ditt arbetssätt vara strukturerat och noggrant.

Vi sätter stor vikt vid din personliga lämplighet samt ditt sätt att närma dig nya områden och arbetssätt.


ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-09-29. Vi arbetar dock med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Octapharma med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin på 0733 43 40 45 eller [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357846