Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Chaufförer med bil intresse/erfarenhet sökes! jobb i på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Chaufförer med bil intresse/erfarenhet sökes! på Aditro Logistics

Chaufförer med bil intresse/erfarenhet sökes!

Aditro Logistics Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker duktiga chaufförer till våra kunder söder om stan, i Södertälje kommun inom bilhandel och biltransport. Man kommer att syssla med testkörningar, inspektioner och förflyttningar av bilar. Det är därmed viktigt att man har en bra körvana och har kunskaper samt intresse för bilar för att kunna lyckas i rollen. Tjänsten är på heltid och arbetstider är 7:00 - 16:00.

Din profil
Vi söker någon som har en hög arbetsmoral och kan jobba i grupp lika väl som ensam. Vi värdesätter personliga egenskaper och söker någon som är trevlig, lyhörd och ansvarsfull som kan passa in hos våra kunder. Krav: - Körkort B (manuell) - Erfarenhet av att jobba med bilar inom liknande arbetsuppgifter - Intresse för bilar - Körvana Meriterande: - Utbildning inom fordonsbranschen -Att du bor söder om stan Låter detta som du? Ansök redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1855