Jobbet Chaufför med CE-körkort sökes till kund i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Chaufför med CE-körkort sökes till kund i Linköping publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker en duktig chaufför med CE-körkort C-körkort till vår kund i Linköping. Vill du vara en del av ett härligt gäng med familjär känsla på kontoret? Sök då denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som chaufför hos vår kund arbetar du antingen med hämtning av varor på kunders centrallager i Skåne och levererar varorna till vårt lager i Linköping eller så arbetar du med distribution till kunder i Östergötland. Vilken typ av transport du kan köra beror på om du har C-körkort eller CE-körkort. Detta är ett sommarjobb med start snarast och pågår till och med 2020-09-30, det finns goda chanser till förlänging efter sommaren.

Om företaget
Vår kund startade 2014 och idag arbetar omkring 45 chaufförer och tre administratörer på företaget. Företaget arbetar med att leverera varor till matlivsbutiker i Östergötland.

Din profil
Vi söker dig som stämmer in på följande:
Skallkrav:
- Språk: Svenska och/eller engelska
- Övriga kompetenser: C-körkort eller CE-körkort, digitalt förarkort samt YKB (yrkeskompetensbevis)

Meriterande:
- Utbildning: Transport- och fordonsutbildning
- Arbetslivserfarenhet inom transport eller likvärdig tjänst

Personliga egenskaper:
Vi söker en person som är flexibel och serviceinriktad. Du kommer att vara företagets ansikte utåt vilket gör det viktigt att du ser dina leveranser som en möjlighet att leverera riktigt bra service. Vi ser gärna att du är en positiv person som ser lösningar istället för problem.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Snarast möjligast eller enligt överenskommelse
Villkor: Heltid, tidsbegränsad tom 2020-09-30 med chans till förlänging
Placeringsort: Linköping

Urval sker löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Referens

21862

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till