Jobbet Channel Partner Sales har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Channel Partner Sales publicerad av Made for Sales

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du utmana dig själv och arbeta med försäljning av framtidens fältinstrument och analysatorer? Made for Sales söker just nu en strategisk och resultatorienterad säljare till världsledande bolaget ABB i Stockholm.

I rollen som säljare är du ansvarig för att driva och utveckla ABBs försäljning av instrument och analys till distributörer och contractors samt öka bearbetningen av konsulter. Du lägger stort fokus på att bearbeta chefer på central nivå, men bearbetning sker även på lokal nivå. Kunderna finns verksamma inom papper och massa, energi, vatten och avlopp, kemi och gruvindustrin. Arbetet innebär regelbundna resor då kunderna finns över hela Sverige. En mindre del av rollen innebär även kundansvar för utvalda kunder i region Syd. Du ingår i ett dynamiskt team där ABB erbjuder lösningar för framtidens processindustri.

En viktig del av ditt arbete är att vara ute hos kunder och framför allt bygga långsiktiga relationer. Naturligtvis kommer du ha budgetansvar för dina konton. Du driver säljprocessen självständigt men arbetar tätt tillsammans med ditt team och har många kontaktytor på alla nivåer i organisationen.

Vi söker dig som är en målinriktad, engagerad och initiativrik säljare med minst 5 års erfarenhet av teknisk försäljning svensk industri. Du har en teknisk högskoleutbildning i grunden med en stark säljande profil. Erfarenhet av försäljning mot distributörer, konsulter och contractors är starkt meriterande. För att lyckas i rollen är du bra på samarbete och trivs bäst ute hos kund, du är strategisk i ditt sätt att sälja och har en stark förmåga att bygga goda relationer på alla nivåer i kunds organisation. Ditt driv och affärssinne samt att du är idérik och självgående kommer att vara andra viktiga framgångsfaktorer. Du är van vid att arbeta i CRM-system, har god kunskap i Excel och Word samt kan hantera moderna IT-hjälpmedel. Du har inga problem med att använda svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds en spännande säljroll i ett världsledande bolag.

För rätt person finns möjlighet att växa inom avdelningen och företaget, både i Sverige och globalt. ABB står inför ett spännande generationsskifte och ser gärna att du kommer in i bolaget med nya ögon och visioner. Rollen präglas av frihet under ansvar där du får möjlighet att nätverka med andra affärsområden inom bolaget. Du blir dessutom en del av ett kunnigt team med engagerade kollegor. Ett välkänt varumärke med ett brett erbjudande samt en stark position på marknaden ger dig allt du behöver för att lyckas i din roll. I uppdraget är du initialt anställd som konsult hos Made for Sales.

Lockas du av möjligheten att utvecklas som säljare i ett världsledande företag? Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

ABB är ett ledande bolag inom kraft- och automationsteknik med lösningar som förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för kunder inom energi, industri, transport och infrastruktur. Bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 140 000 medarbetare. Avdelningen, Instrumentation, är en avdelning inom Industrial Automation med ca 25 medarbetare på 5 orter över hela Sverige.

Referens

madeforsales738

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till