Jobbet Channel & Partner Manager till Aareon Sverige AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Channel & Partner Manager till Aareon Sverige AB publicerad av TNG

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du bevisat duktig på att bygga framgångsrika affärer? Sök då tjänsten som Channel & Partner Manager på Aareon i Göteborg.

Här finns möjlighet att söka en spännande tjänst som Channel & Partner Manager på Aareon i Göteborg. Tjänsten är skräddarsydd för dig som är entreprenör i sinnet, brinner för affärsmannaskap och vill skapa och utveckla framgångsrika samarbeten. Du får också förmånen att ingå i ett familjärt sammanhang med det stora internationella företaget i ryggen!

Med mer än 2800 kunder i sju länder är Aareon Europas ledande samarbetspartner för digitala lösningar inom fastighetsbranschen. Vi är ensamma om att erbjuda ett enda system för ekonomi och förvaltning, ett system som kan byggas på efter behov. Vi arbetar också enbart med fokus på fastighetssektorn. Aareon Sverige AB ägs i helhet av det tyska moderbolaget Aareon AG.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Channel & Partner Manager ges du en unik möjlighet att ta ett stort ansvar för en central del i bolagets utveckling. Bolaget verkar och är banbrytande i en expansiv bransch, och du får arbeta med produkter och tjänster i teknisk framkant. Inom Aareon får du verka i en internationell kontext, tillväxten och utvecklingsfokuset medför dessutom goda utvecklingsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Övergripande ansvar för partnerskap och kanalförsäljning (inkl. cross selling) samt för implementering av marknadsplaner.
  • Identifiering och kontraktering av nya lösnings- och kanalpartners.
  • Hantering och förbättring av kommersiella avtal med partners.
  • Månadsvis rapportering av KPI:er.
  • Etablerande av starkt nätverk av startups inom proptech.
  • Samarbete, utbildning, och feedback till sälj- och marknadsorganisationer såväl internt som externt.
  • Kvalitetsansvar samt löpande förbättring av samtliga processer.
  • Bemötande av kundservicerelaterade frågor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Channel & Partner Manager ska du bygga upp mervärde för över hela plattformen genom att skapa ett ekosystem av partners. Detta innebär framförallt att skapa nya samt stärka befintliga kontakter, bygga nätverk, och att arbeta brett över hela värdekedjan inom bolaget. Ett stort fokus ligger också på att implementera själva partnerlösningarna.

Tjänsten är placerad i och utgår ifrån Aareons trevliga lokaler i södra Göteborg, med nära till kollektivtrafik samt goda parkeringsmöjligheter. Regelbundna resor ingår i tjänsten. Du ingår i ett team på ca fem personer, och rapporterar till Försäljningsdirektören för Norden.

VEM ÄR DU?

För att vara den vi söker tror vi att du har tidigare erfarenhet av att skapa och utveckla ekosystem av partners, inom IT/digital miljö. Du har gedigen erfarenhet av konsultativt försäljningsarbete i större organisationer och är en van förhandlare. För att kunna verka i en internationell organisation talar/skriver du obehindrat på engelska, samt har flytande kunskaper i svenska. Erfarenhet av cloud och/eller SaaS ser vi som meriterande, men inget krav. 

Som person är du drivande, motiverad och resultatinriktad. Med det menar vi att du drivs av affären som en sann entreprenör, du tar stort ansvar för dina åtagande och är till lika delar visionär och 'the doer'. Du är målstyrd och är dokumenterat duktig på genomföra.

Vi ser också att du är en relationsbyggare som vinner förtroende både inom och utanför organisationen och vet hur du får människor med dig. Med tanke på företagets verksamhet tar vi för givet att du har ett stort tekniskt intresse och följer utvecklingen inom IT/digitala lösningar med stor passion.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

A93A8CE7E3A04B048A2242BA9401E7A7

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Brevbärare sökes för kommande uppdrag Göteborg StudentConsulting
Prototype Mechanic Göteborg Volvo Group
Konstruktör Trollhättan Semcon
Nattsköterska till Kungälv Kungälv Centric Care
Är du ytbehandlingsmontör? Mölndal Academic Work
Kundsupport sökes Göteborg Framtiden
Produktionstekniker Trollhättan Skill
Utvecklare till TF Bank Borås Effektiv
Operativ inköpare till Codan Triplus! Göteborg Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till