Jobbet Change Monitor – jobba med artikeländringar i spännande Gripenprojekt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Change Monitor – jobba med artikeländringar i spännande Gripenprojekt! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Nu förstärker vi teamet med ytterligare en Change Monitor till Saab i Linköping. Du erbjuds en utvecklande roll där du jobbar med artikeländringar för Gripen. Här söker vi dig som har minst ett års erfarenhet inom logistik och gillar att jobba i system. Låter det som något för dig?

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Change Monitor är en teknisk tjänst där du ansvarar för planering och uppföljning av nya och ändrade artiklar inom utvecklingsuppdrag. Du kommer att sätta upp nya utvecklingsmål och ansvara för ändringens genomförande genom att leda förberedelser och ta upp ärendet till beslut, driva ändringen och avsluta det. Arbetet innebär även att säkerhetsställa att rätt konfiguration skapas enligt gällande underlag för respektive produkt, artikel eller verktyg som ska justeras, kasseras eller kostnadsutvecklas vid ändringsinförandet. Här erbjuds du en utvecklande roll med många kontakter då tjänsten innebär daglig koordinering med flera olika discipliner – bland annat inköp, konstruktion, produktion och projektledning.

Din profil
För att passa i rollen som Change Monitor tror vi att du har följande profil:
• Utbildning inom logistik
• Minst ett års relevant arbetslivserfarenhet
• Lätt för att sätta dig in i nya system
• Goda kunskaper i engelska I den här tjänsten är det viktigt att ha förmågan att växla mellan helhet och detaljer i ditt arbete. Du kommer självständigt att driva arbetet framåt vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt, noggrannhet och eget driv. Tjänsten innebär mycket koordinering och du behöver vara kommunikativ och kravställande. Rollen ställer också krav på god systemförståelse då du kommer jobba mycket med artikeländringar i planeringsverktyg.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag som startar snarast möjligt och pågår initialt fram till 2018-06-30. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning. I denna rekryteringsprocess samarbetar Skill med Saab och du blir anställd som konsult via oss på Skill. Urvalet sker löpande – sök därför tjänsten så snart som möjligt! Du söker tjänsten genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se alt. 013-32 94 05 Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3823

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till