Jobbet CGV söker en CNC- operatör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

CGV söker en CNC- operatör publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Vislanda

Arbetsbeskrivning

CGV är ett familjeföretag i Vislanda med ca 35 anställda. Vi tillverkar kundanpassade virkeshanteringsutrustningar till sågverksindustrin med huvudsaklig inriktning på justerverk och råsorteringar. I samarbete med C. Gunnarssons Verkstad söker vi dig som har ett gediget intresse av verkstadsarbete och gärna med flera års erfarenhet i yrket som CNC-operatör. Hos oss får du möjlighet att tänka, bygga och skapa.

Arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren CNC-operatör med goda kunskaper inom svarvning och programmering. Du kommer att arbeta vid kundens maskiner, och ansvara för att producera rätt produkter i rätt tid till rätt kvalitet.

Bakgrund
Grundkraven är att du ska inneha en verkstadsutbildning och gärna en CNC- utbildning samt några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning samt maskinkörning. Du skall ha mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Erfarenhet av att köra, programmera och göra justeringar av CNC-styrda maskiner.

Personliga egenskaper
Du är kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du bör vara ansvarstagande, självgående och inneha tekniskt intresse. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Det krävs också goda kunskaper i det svenska språket för att kunna följa instruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Anställning
Tillsvidare/Heltid/ Vislanda
Detta uppdrag är en hyrrekrytering vilket innebär att tjänsten kommer övergå i en anställning hos kunden efter inhyrningsperioden.

Information
Vi behandlar alla ansökningar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

53758

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till