Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CFO till Cartina AB jobb i Stockholm på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CFO till Cartina AB på Invici

CFO till Cartina AB

Invici Stockholm, Stockholms län Heltid


Lockas du av en expansiv verksamhet med hög ambitionsnivå?
Har du ett affärsintresse och trivs du i en ansvarsfull övergripande roll?
Är du driven och lösningsorienterad?

Då kan du vara den CFO som Cartina söker!

Om uppdragsgivaren
Cartina är ett snabbväxande konsultföretag inom Digital Transformation. Vi tar ansvar för kundernas satsningar från strategisk analys till fullständigt genomförande av förändringen. Vi hjälper kunderna med att omvandla digitala möjligheter till varaktiga lönsamma affärer. Cartina AB är det nya moderbolaget i koncernen som omfattar Cartina Management Consulting AB samt Cartina Tech & Design AB. Vår ambition är att fortsatt växa med de bästa konsulterna inom alla delar av den digitala sfären för att vara ett av de ledande konsultföretagen inom Digital Transformation.

Cartinas kontor ligger i moderna lokaler i centrala Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som CFO ansvarar du för bolagens rapportering till VD och styrelse och spelar en viktig roll i bolagens tillväxt, affärsutveckling, ekonomiska styrning och kultur. Du utformar och utvecklar arbetssätt, rutiner och riktlinjer tillsammans med ditt team och bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:
* Budgetering, uppföljning och analyser
* Rapportering till ledning, styrelse och ägare
* Affärsutveckling
* Verksamhetsstyrning
* Kassaflödesanalyser
* Övergripande ansvar för den löpande ekonomiska redovisningen, koncernredovisning, årsbokslut, deklarationer och årsredovisningar.
* Ansvar för bolagsformalia samt att hålla i aktiebok och formalia för årsstämmor.
* Ansvar för avtalshantering såsom kund- och leverantörsavtal.

Personalansvaret är initialt för en medarbetare men det kommer att bli fler under expansionsfasen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ca 10 års erfarenhet av både redovisning och controlling. Vidare har du en akademisk examen som civilekonom eller motsvarande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en mycket van användare av Excel och har god systemkunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultverksamhet.

Du är en välstrukturerad, proaktiv och självständig person som vågar agera på egen hand. Du är prestigelös och idérik och har lätt för att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter. För att lyckas i denna roll är du en utvecklingsinriktad och tydlig ledare. Vi söker dig som kan kombinera noggrannhet med affärsmässighet och har ett arbetssätt som passar i ett företag med starka tillväxtambitioner. Du har goda sociala färdigheter och har lätt för att samarbeta med olika människor och ser fördelarna med att få arbeta i ett entreprenörsdrivet kreativt företag med många energiska medarbetare.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Cartina med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7398