Jobbet CFO sökes till växande bolag i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CFO sökes till växande bolag i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en initiativtagande och analytisk person som vill vara del av ett bolag i sin tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet inom controlling och vill ta nästa steg i din karriär som CFO? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu deras nya CFO. I detta fall kommer du via vår kund arbeta som konsult på ett bolag som arbetar med att sälja prisvärda kvalitetsprodukter via Amazon. De har blivit en expert på just Amazons plattform och växer stadigt sin business på global nivå.

Då bolaget är nystartat kommer du i rollen som CFO utöver ditt huvudsakliga ansvar även att ha hand om en del arbetsuppgifter inom controlling. Du arbetar veckovis med uppföljning av resultat genom redovisning inom Fortnox eller HelloProfit. Du analyserar respektive produkts resultat då du tillsammans med ledningen godkänner marginalerna för att uppnå gynnsamma affärer.

I rollen har du ansvar för budgeteringen samt prognostisera resultatet på årsbasis. Du säkerställer utbetalningsrapporter, likviditetsplanering och arbetar emot att samla ihop samtliga kostnader i bolag för att distribuera dessa på rätt sätt för respektive produkt. Tjänsten innebär att du får vara med och effektivisera arbetet samt bygga en struktur som är lättförklarlig och ger bra översyn över verksamheten. I rollen kommer du att rapportera till kundens bokföringsfirma och presentera finansiellt underlag för strategiska beslut. Som bolaget CFO har du en omfattande roll där du är nyckelpersonen till att utveckla och implementera strategier för att uppnå företagets mål.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund belägna i centrala Stockholm. Tjänsten är en långsiktig tillsättning på heltid och förväntas starta så snart vi funnit rätt kandidat. Mycket stora möjligheter till övertag av kund finns. Arbetstiden är förlagda kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter några års arbetslivserfarenhet inom likande uppgifter. Du har omfattande kunskap från Fortnox och avancerade Excell-kunskaper. Du tidigare arbetat som Controller och trivs i en bred roll med mycket ansvarområden. Som person är du initiativtagande och ansvarfull med en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en roll där du får arbeta mycket med siffror och analys kopplat till bolagets försäljning. Rollen kräver att du är flytande i både svenska och engelska. Låter detta som beskrivning av dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Controller, Ekonomiansvarig, Ekonomichef, CFO

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52982

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till