Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CFO med utvecklingsfokus till Nitator Stainless Steel jobb i Helsingborg på Nitator Stainless Steel

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CFO med utvecklingsfokus till Nitator Stainless Steel på Nitator Stainless Steel

CFO med utvecklingsfokus till Nitator Stainless Steel

Nitator Stainless Steel Helsingborg, Skåne län HeltidCFO med utvecklingsfokus till Nitator Stainless Steel

Vi söker dig som vill vara med på vår spännande tillväxtresa och driva och utveckla ekonomifunktionen genom framåtriktad affärsutveckling och controlling.

Ansvarsområden

Du får det övergripande ansvaret för ekonomifunktionens befintliga och nya behov. Du ansvarar för ekonomistyrning, redovisning, rapporter, uppföljning, budget och prognoser. För att lyckas med den spännande tillväxtresa som bolaget står inför vill vi att du driver förändringsledning och utvecklar ekonomiavdelningen mot ett agilt arbetssätt.

Fokus ligger på framåtriktad affärsutveckling, affärscontrolling, effektivisering och förbättrat resultat. Du arbetar med analyser, investeringar och förslag till förbättringar som stöd för bolagets expansion. Rollen innebär ett nära samarbete med VD och kollegor för att utveckla en organisation i tillväxt.

För det dagliga ekonomiarbetet finns det intern eller extern hjälp för fakturering, löpande redovisning och lönehantering. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Din profil

Du är civilekonom eller motsvarande, med dokumenterad erfarenhet av, att i tillväxtbolag framgångsrikt driva förändring, utveckling och lönsamhet. Du har goda kunskaper inom affärscontrolling och verksamhetsanalys och god helhetsförståelse för ett företags olika ekonomiska processer och funktioner. Du har goda kunskaper i affärssystem och erfarenhet av att driva implementation av IT-system till stöd för affärsutveckling. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du en engagerad, inlyssnande och målmedveten ledare, med stort eget driv. Du har mycket god affärsförståelse, är utvecklingsorienterad, ser möjligheter och vill driva utveckling, tillväxt och lönsamhet. Du är strukturerad, proaktiv, självständig och analytisk, med både strategisk och operativ kompetens. Du är duktig på kommunikation och bygger lätt nya relationer och skapar förtroende. Du använder ett agilt arbetssätt för att optimera samarbete och uppnå bästa möjliga resultat.

Placering

Helsingborg

Kontakt

Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 178024