Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CFO med driv till Nitator Stainless Steel jobb i Helsingborg på Nitator Stainless Steel

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CFO med driv till Nitator Stainless Steel på Nitator Stainless Steel

CFO med driv till Nitator Stainless Steel

Nitator Stainless Steel Helsingborg, Skåne län Heltid


CFO med driv till Nitator Stainless Steel

Vi söker dig som, under vår spännande tillväxtresa, i CFO-rollen vill leda och utveckla ekonomifunktionen och affärscontrolling.

Ansvarsområden

Du leder ekonomifunktionen, vilken inkluderar bl.a. ekonomistyrning, redovisning, rapporter, bokslut, uppföljning, budget och prognoser. Du har det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen och i det samarbetar Du med VD, styrelse och revisor. För att lyckas med den spännande tillväxtresan så behöver vi förändringsledning och att arbeta på ett agilt sätt.

Förutom grundläggande CFO-funktioner så lägger vi också fokus på framåtriktad affärsutveckling, affärscontrolling, effektivisering och förbättrat resultat. Vi vill att Du kan bidra med analyser, investeringar och förslag till förbättringar som stöd för bolagets expansion. Rollen innebär ett nära samarbete med VD, ledningsgruppen och kollegor för att utveckla en organisation i tillväxt.

För det dagliga ekonomiarbetet finns det intern eller extern hjälp för fakturering, löpande redovisning och lönehantering. Du har medarbetaransvar, för närvarande 2 medarbetare. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Din profil

Du är civilekonom eller motsvarande, och har antagligen erfarenhet av industri, internationella affärer, bolag i tillväxt och att framgångsrikt driva förändring, utveckling och lönsamhet. Du har erfarenhet som CFO, eller liknande roller, och trivs med att ha hela det ekonomiska funktionsansvaret, års- och revisionsprocesser och liknande. Du har även goda kunskaper inom affärscontrolling och verksamhetsanalys, samt en god helhetsförståelse för ett företags olika ekonomiska processer och funktioner. Du är så klart van vid affärssystem och har gärna erfarenhet av relaterad implementation av IT-system. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du en engagerad, inlyssnande och målmedveten ledare, med stort inre driv. Du har god affärsförståelse, väl grundad i Din kompetens, är utvecklingsorienterad, ser möjligheter och vill driva tillväxt och lönsamhet. Du är strukturerad, proaktiv, självständig och analytisk, med både strategiskt och operativt perspektiv. Du lägger vikt vid god kommunikation, bygger nya relationer och förvaltar befintliga. Du grundar för förtroenderika samarbeten och vill nå tydliga resultat.

Vi hoppas få träffa och lära känna dig snart!

Placering

Helsingborg

Kontakt

Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2022.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185137