Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CFO / Finanschef till expansiva Agtira jobb i Härnösand på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CFO / Finanschef till expansiva Agtira på Bravura

CFO / Finanschef till expansiva Agtira

Bravura Härnösand, Västernorrlands län Heltid

Har du flera års erfarenhet av strategiskt ekonomiarbete? Agtira söker nu en CFO som vill vara en del av deras tillväxtresa. Som CFO har du en central roll i verksamheten och är delaktig i att utforma nya rutiner och processer.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt av Agtira.

Om företaget

Agtira är ett spännande forsknings- och utvecklingsföretag inom livsmedelssektorn. I början av 2021 togs beslutet att inte enbart sälja vertikalodlade grönsaker och fisk från deras egen anläggning i Härnösand. De erbjuder numera Sveriges livsmedelshandlare deras kompletta system för ”urban farming” inuti eller alldeles intill stormarknaderna, vissa även med fiskodling. Agtira har blivit mycket uppmärksammat för sin hållbara och klimatsmarta livsmedelsproduktion, som innebär att kunderna alltid får färska varor, helt utan transporter.

Agtira har sitt huvudkontor i Härnösand, men de räknar med att deras unika system kommer att levereras till ett stort antal stormarknader över hela Sverige. Placeringsort för tjänsten är flexibel.

Lär känna Agtira genom informationen på deras hemsida: [ Link removed ] rollen som CFO har du övergripande ansvar för ekonomin, däribland redovisning, ekonomistyrning, rapportering, revision och uppföljning. I ditt team ingår en ekonomi- och HR-ansvarig samt en ekonomiassistent där du har fullt personalansvar. Som CFO är du även en del av Agtiras ledningsgrupp. Rollen som CFO är en ny roll inom bolaget, vilket innebär att du som CFO sätter upp ramar och rutiner samt skapar processer för hur ditt team ska arbeta.

En stor del av ansvaret i rollen innebär att hantera frågor kring budget, kapitalanskaffning och finansiering. Du arbetar med finansiering av bolaget i stort, men också finansieringsfrågor kopplat till Agtiras affärsmodeller där du stöttar säljorganisationen i framtagning av offerter och liknande. Agtira är ett noterat bolag och som CFO rapporterar du mot investerare och aktieägare kvartalsvis.

Agtira kommer även att tillsätta en vice VD under 2022. Rollen som vice VD kommer att tilldelas CFO eller COO beroende på personlig lämplighet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi
• God erfarenhet av strategiskt ekonomiarbete
• Erfarenhet av kapitalanskaffning och finansiering
• Erfarenhet från börsnoterat bolag är meriterande
• Erfarenhet från forsknings- och utvecklingsbolag är meriterande
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

I rollen som CFO ser vi att du har en god förmåga att planera och strukturera arbetet, då du ansvarar för att sätta rutiner och processer för ekonomiarbetet. Vidare har du en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift, eftersom du dagligen samarbetar med andra funktioner inom företaget samt kommunicerar utåt mot investerare och aktieägare. Då Agtira är ett företag under tillväxt är det viktigt att du vågar ta egna initiativ och har erfarenhet av att driva ekonomifrågor självständigt. Vi ser därav att du är en driven person med hög ambitionsnivå och en vilja att utvecklas.

I rollen som vice VD är det av stor vikt att du är bekväm med att självständigt arbeta fram och hålla presentationer för aktieägare och potentiella investerare. Erfarenheter från att möta media är också meriterande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Denna tjänst är inte platsbunden, vi välkomnar ansökningar från alla orter
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CFO, ekonomichef, chef, ledare, ledarskap, controller, finans, kapital, redovisning, ekonomistyrning, budget, ekonomi, ekonom, Härnösand

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3569501