Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CEO Boxflow Consulting jobb i Helsingborg på Boxflow

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CEO Boxflow Consulting på Boxflow

CEO Boxflow Consulting

Boxflow Helsingborg, Skåne län Heltid

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och 2021 omsätter vi över 170 miljoner och är fler än 600 anställda


Boxflow grundades under 2019 med stark vilja om att göra skillnad i logistikbranschen och bli en Gamechanger. Det är en ambition vi strävar efter varje dag och hittills har inlett vår resa över förväntan. Boxflow omsätter 2021 mer än 160 miljoner och är fler än 400 anställda. Vi har tecknat kontrakt för flertalet intressanta samarbeten som inleds under 2022

Tjänsten:

Boxflow har idag tre affärsområden och nu söker en VD och ansvarig för ett av våra ben, nämligen Boxflow Consulting. Som VD för Boxflow consulting kommer du bli en nyckelspelare i vår tillväxtresa och arbeta tätt tillsammans med övriga i ledningsgruppen. Du kommer både arbeta internt med projektledning och solution design för tredjepartslogistiken men framförallt arbeta med externa logistikkonsultuppdrag.

Kvalifikationer:

Vi tror på tillväxt och att förändra logistikbranschen. Därför behöver du som kandidat ha ett stort säljfokus men även en stor kunskap om logistik, framför allt lagerlogistik. Vi ser att du har agerat projektledare och varit involverad i automatisera och digitalisera processer inom logistik samt även besitter en analytisk förmåga. Vi vet om att vår önskelista över kvalifikationer är lång men att hitta rätt person är av högsta vikt.

Vad erbjuder Boxflow:

Boxflow erbjuder en långsiktighet i form av delägarskap samt möjligheten att vara med i en tillväxtresa med utgångspunkt från ett nybyggt kontor och logistikfastighet i utkanten av Helsingborg. Till det kommer världens bästa kollegor och möjlighet att bli en Gamechanger!

Tveka inte på att söka eller kontakta oss om detta stämmer väl in på dig.

Oscar Andersson

Tel. 0708 – 79 30 31

[ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1429866-306016