Jobbet Centrifugoperatör sökes till kund i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Centrifugoperatör sökes till kund i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse och ett sinne för detaljer? Är du driven, effektiv och vill arbeta inom produktion? Då kan den här tjänsten vara lämplig för dig!

Information om uppdraget:

Till vår internationella kund i Helsingborg söker vi nu dig som vill arbeta som centrifugoperatör inom livsmedel.

Arbetsuppgifterna består av att på olika vis centrifugera grönsaker. Arbetet innebär även avlastning samt hantering av en eller flera maskiner inom produktionen. Tjänsten som centrifugoperatör innebär planering och det är viktigt att ha en god överblick över produktionsflödet. Arbetet är tufft och ställer höga krav på din förmåga att lösa olika problem samt att kunna arbeta effektivt. Samtidigt som arbetet är tufft är det utmanande och spännande.

Produktionen utförs i en kyld miljö. Arbetstiderna kommer att variera mellan natt och dag, vi ser gärna därför att dina studier eller den andra sysselsättningen är flexibel. Arbetar du natt börjar du ungefär från kl 23.00 och arbetar till 08.00. Arbetar du dag börjar du ungefär från kl 06.00 och arbetar till 15.00. Kravet är att du ska kunna arbeta minst två pass mellan måndag och fredag.

Då kollektivtrafiken är begränsad till arbetsplatsen är det meriterande att inneha körkort och bil.

Detta söker vi:

StudentConsulting söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett flexibelt skolschema och vill arbeta extra. Du bör ha gått/går en teknisk utbildning och har ett intresse för teknik eller maskineri. Du ska vara effektiv i ditt arbete och ha ett sinne för detaljer.

Som person är du analytisk och vill gärna förstå bakgrunden till varför problem uppstår och arbetar gärna metodiskt för att lösa dem. Vi ser gärna också att du har ett nytänk, är driven och ser förbättringsmöjligheter. Du har inga problem med att samarbeta med andra på avdelning och tycker att som team kommer ni fram till dem bästa lösningarna tillsammans.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52871

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till