Jobbet CE chaufförer sökes till Borlänge! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CE chaufförer sökes till Borlänge! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad yrkeschaufför med erfarenhet av att köra med släp? Har du även ett dammigt truckkort i bakfickan och ett leende på läpparna? Då är jag tämligen säker på att det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Borlänge söker vi nu flertalet CE chaufförer, för start omgående. Tjänsterna kommer att starta som bemanningsuppdrag där StudentConsulting står som arbetsgivare och du under några månader får lära känna vår kund och arbetet. Trivs och önskar du, så kommer du bli erbjuden en anställning direkt hos kund. Du kommer att starta och sluta dina arbetsdagar i Borlänge och arbetstiderna är varierande med skiftgång. Med ett roterande treveckorsschema kommer du att arbeta både förmiddag, kväll och natt. Arbetspassen är ofta långa och arbetsdagarna mindre, i snitt arbetar du 3-4 pass i veckan.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbete på terminal, lastning och lossning samt leverans av livsmedel till ca: 4-6 butiker per arbetspass. Du kommer att arbeta ihop med 30st glada kollegor som ser fram emot att välkomna dig in i gänget. Som ny, kommer du att få en gedigen introduktion där du får lära dig rutiner kring arbetet, uppdragsgivare och mottagare samt hur du hanterar fordonet och hittar till kunden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har CE, YKB, ADR och truckkort. Har du även erfarenhet av att köra med släp och hantera livsmedel, är det ett stort plus.

Förutom krav på CE och YKB är det viktigaste för vår kund att du har ett driv och engagemang. Det gör inte så värst mycket om du saknar gedigen erfarenhet, så länge du har viljan att lära dig. Som person är du social, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av bra service och kvalité. Då mycket av arbetet är fysiskt, så ser vi gärna att du gillar kroppsarbete och inte räds för att ta, i. Du trivs i en föränderlig miljö, där arbetstider och arbetsuppgifter varierar och du har ett stort säkerhetstänk.

Så, vad säger du? Är det du som ser till att butikerna är välfyllda av god julmat i December?

Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart vi hittat rätt personer. Så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51182

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till