Jobbet CE-chaufförer för extrajobb sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

CE-chaufförer för extrajobb sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb, innehar CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med livsmedelsdistribution till matbutiker i Jönköping. Vår kund har som mål att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och vill därmed bidra till tillväxt i de butikskedjor som de levererar till. Godset är i huvudsak specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet.

Du kommer att hantera en lastbil med CE-behörighet, där varje ekipage är 10-25 meter långa, alla utrustade med eltruck. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods. Ditt huvudansvar är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Uppdraget är tänkt att starta omgående och du kommer tillsammans med kund att lägga upp ett passande schema som gör det möjligt för dig att bibehålla din nuvarande sysselsättning. Främst är tiderna förlagda till vardagar 05–16 samt under helger och röda dagar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en annan huvudsaklig syssla på minst 50% eller är studerande alternativt pensionär. Du innehar CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom kring Jönköping är det till fördel.

Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Du kan förvänta dig ett extrajobb med bra körningar, få stopp, trevliga kollegor och chefer i ett fantastiskt företag. Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46256

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till