Jobbet CE-chaufför till kund i Angered har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CE-chaufför till kund i Angered publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Lernia söker en lastbilschaufför med CE-kort till vår kund i Angered. Detta är ett långsiktigt uppdrag på nattskiftet med chans till anställning hos kundföretaget. Välkommen med din ansökan! 

OM FÖRETAGET
Kunden är en av Nordens snabbast växande leverantörer av one-stop-logistik inom dessa fem områden: råvaror, dagligvaror, byggvaror, återvinning och distribution av farligt gods. Deras viktigaste marknadsområde är Norden i kombination med transporter till och från kontinenten.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som chaufför och huvudsakligen köra lastbil inom ett inhägnat område. Du kommer att transportera livsmedel mellan två lager. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är truckkörning, lastning och lossning samt diverse lagerarbete. 

Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta kvällskift. 

OM DIG
Vi söker dig som är fordonsintresserad och som gillar att köra lastbil! Kanske har du nyligen tagit ditt lastbilskörkort och är på jakt efter ditt första jobb? Eller är du en erfaren chaufför som är trött på att köra långa sträckor? Oavsett är du välkommen med din ansökan! Egenskaper vi värdesätter är flexibilitet, noggrannhet samt kvalitetsmedvetenhet.  

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Krav

  • CE-körkort 
  • Truckkort A1-4 B1-6 
  • Flytande svenska i tal och skrift 


OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg, Angered
  • Tjänstgöringsgrad: heltid/nattskift 
  • Tillträde: februari/mars 
  • Anställningsform: 6 mån visstidsanställning på Lernia med goda chanser till förlängning. 

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Sofia Larsson, sofia.larsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

97876

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till