Jobbet CE – chaufför för malmtransporter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CE – chaufför för malmtransporter publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Produktionen av malm går bättre än planerat och därför kan vi erbjuda ett spännande och unikt arbete för dig med CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort.

Information om uppdraget:

Är du intresserad av ett äventyr som är utvecklande i din yrkesroll som chaufför samtidigt som det ger dig möjligheten att bo nära naturen, ha en stressfri vardag och få chansen att se norrsken från lastbilen?

Kaunis Iron bryter malm i gruvan strax utanför Pajala i Norrbotten. Idag arbetar fler än 60 stycken chaufförer med att transportera malm från Kaunisvaara till Pitkäjärvi. Produktionen av malm går bättre än planerat och det medför möjligheten att erbjuda dig som CE-chaufför att bli en del i teamet och samtidigt leva och bo i natursköna Norrbotten. Att du dessutom får möjligheten att köra en av marknadens kraftigaste lastbilsekipage innebär att vi får in väldigt många ansökningar.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att transportera järnmalm från anrikningsverket i Kaunisvaara, strax norr om Pajala, till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi. Transporterna kommer ske i tunga lastbilar med tunga släp (90 ton totalvikt). Du kommer att vara stationerad och utgå från Junosuando som är beläget nordväst om Pajala. Arbetet erbjuder en bra och trygg arbetsmiljö och ett tydligt arbetsschema där du som chaufför vet när du slutar på dagen. Schemat är fördelat både dagtid och natt om vartannat. Ej lämpat för längre pendling. Vi ser gärna att du bor nära eller kan tänka dig att flytta ifall du bor längre bort.

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker har ett giltigt CE-körkort och YKB, samt är innehavare av digitalt färdskrivarkort (DFK). Det är väldigt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med transporter för tung lastbil med släp, kört malmtransporter eller arbetat som busschaufför.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet

StudentConsulting bistår i rekryteringen av ett antal tjänster men du kommer att bli anställd av Malmtransport Norr som ansvarar för alla transporter av järnmalmen.

Låter det intressant?
Skicka gärna in din ansökan via vår hemsida. Vi arbetar med löpande rekrytering för att fylla de sista platserna, ansök redan idag så du inte missar chansen!

Besök gärna också www.kaunisiron.se för mer information.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47244

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till